Blog

Ziggo en Videoland

05 augustusus 2016 / Algemeen / Door Anthonie

Sinds kort is het mogelijk voor mensen die een televisie abonnement hebben bij Ziggo om via Ziggo een abonnement af te sluiten voor de diensten van Videoland.

Ja Videoland, je weet wel die oude winkel waar je vroeger je videobanden huurde. Dat is lang geleden, of niet? Wij hadden vroeger alleen een kleine Videoland in ons dorp, zo klein zelfs dat het niet eens de moeite waard was, maar hé er was tenminste iets.

Sorteren op

Ziggo & Videoland

Voor een maandbedrag van 8,99 kun je elke maand onbeperkt films en series kijken. En dan wel op zijn Nederlands. Helaas zijn er wel veel oude films die je eigenlijk niet nog eens wilt zien, maar toch komen er steeds meer nieuwe films bij die wel interessant zijn voor zowel jong en oud.

Op dit moment kunnen Ziggo-klanten via de pc, laptop, Apple TV 4, tablet, smartphone, spelconsole en internettelevisie gebruikmaken van Videoland. Met deze online videotheek kun je een heleboel films, series, cabaret, concerten en ook documentaires kijken voor een vast bedrag per maand, het kost je echt niks meer dan het vaste maandbedrag.

In de toekomst is het zelfs mogelijk om videoland te kijken via een applicatie op de Horizon box van Ziggo. Het werkt dan eigenlijk hetzelfde als bij KPN en Netflix, de Netflix app staat geïnstalleerd op de mediabox van KPN. Dit heeft veel voordelen, je drukt op een knopje en de app start al op. Je hoeft dus niet meer naar het menu van televisie om de app op te starten.

Vooral voor jonge gezinnen is Videoland ideaal, kinderen willen vaak wel 10 keer die ene film kijken die ze zo leuk vinden. Mijn dochter heeft de film Frozen ondertussen al wel 20 keer gezien, en nog vindt ze deze helemaal geweldig. Zolang de kids tevreden zijn, zijn de ouders vaak ook tevreden.

Ziggo gaf een jaar geleden al aan dat het uiteindelijk de diensten van Videoland zou gaan aanbieden via hun media. Gelukkig is het er eindelijk, sommige mensen hebben echt een jaar lang op zitten wachten.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
A.Snellen Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
A.Snellen
Gast
A.Snellen

Kan ik ook de code aan mijn dochter geven om dan ook videoland te bekijken net zo als bij Netflix.