Blog

Ziggo biedt goedkopere pakketten

09 september 2016 / Algemeen / Door Anthonie

Opnieuw nieuws van Ziggo. Dit keer geen extra zenders, of perikelen omtrent Fox Sport, maar een uitbreiding van de mogelijkheden. En dat is natuurlijk altijd goed nieuws, vooral omdat deze mogelijkheden goedkoper zijn, en zo wordt Ziggo voor meer mensen bereikbaar.

De provider heeft namelijk twee nieuwe, en goedkopere abonnementsvormen toegevoegd aan het ruime aanbod. Daardoor hoopt de provider een bepaalde groep klanten, vaak juist nog geen klant, toch te kunnen bedienen.

We hebben het dan over Ziggo Basic en Ziggo alles in 1 Voordeelpakket, die beide 39,95 euro per maand gaan kosten.

Overigens laat Ziggo daarmee ook zien, toch erg goed te luisteren naar bestaande klanten en zij die dat eigenlijk wilden worden, maar het nog te duur vonden. Er was dus duidelijk behoefte aan goedkopere abonnementen.

Het zou daarbij volgens Ziggo gaan om abonnementen die op regionaal of lokaal niveau door de provider kunnen worden ingezet, alhoewel beide abonnementen op dit moment door het gehele land te abonneren zijn.

Met deze twee nieuwe pakketten wil Ziggo de opties voor klanten vergroten, en dus meer mogelijkheden bieden, zodat er een passend pakket is voor iedereen, en voor ieder budget.

De pakketten zijn wel enigszins anders van omvang. Het Ziggo Voordeelpakket biedt voor internet een snelheid bij downloaden van 40 Mbps en een uploadsnelheid van 4 Mbps. Daar kunnen klanten dan geen gebruik maken van een mediabox. Wel kunnen klanten via de Horizon Go App, online naar de betreffende televisie zenders kijken.

Bij Ziggo Basic wordt wel een mediabox geleverd, maar is de internetsnelheid lager. Een soort basispakket met zenders die ook in het TV Standaard-zenderpakket zitten. De internetsnelheid is dan 25 Mbps voor downloads, en 2 Mbps voor uploads. Daarvoor krijg je dan wel ook toegang tot het kijken van zenders online, via de Horizon Go App.

Beide pakketten laten zien dat je via Ziggo steeds beter kunt kiezen wat voor jou als klant nodig is, zonder toeters en bellen waar je nooit gebruik van zou maken.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op