Blog

Ziggo alles in 1 pakket plus

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Volop genieten van de televisie, het internet en je telefoon? Kies dan voor het Ziggo alles in 1 plus pakket. Je kunt hiermee volop gaan internetten en televisie kijken. Ook kun je de anderhalf miljoen abonnees van Ziggo gratis bellen! Dat is natuurlijk wel mooi meegenomen. Toch? Zeker als je veel mensen kent die een Ziggo abonnement hebben. Steeds meer mensen kiezen voor een Ziggo alles in 1 plus abonnement en dat is niet vreemd. Het heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Lekker internetten

Je kunt snel en betrouwbaar gebruik maken van het internet. Je kunt programma’s, films, boeken en bestanden downloaden en ook uploaden met een snelheid van zestig megabyte per seconde. Ook kun je goed online gamen met dit mooie Ziggo alles in 1 plus abonnement. Je hebt trouwens gratis internetbeveiliging voor een PC bij het Ziggo alles in 1 plus pakket.

Lekker thuis voor de buis!

Je kunt nu je televisie omtoveren tot een thuisbioscoop. Je kunt naar vijfentachtig televisiekanalen gaan kijken, waarvan zestig digitaal. Daarnaast zijn er nog eens zestien HDTV zenders waarin je op de best mogelijke kwaliteit kunt genieten van je televisie. Het Ziggo alles in 1 plus pakket heeft alles wat je nodig hebt! Het plus pakket biedt daarnaast ook nog eens vijf verrassingszenders aan! Wist je trouwens dat je ook volop op je tablet en smartphone van de tv gebruik kunt maken met de handige Ziggo TV app? Het is geweldig! En zijn er natuurlijk ook nog tal van radiozenders waar je naar kunt luisteren.

Snel en gemakkelijk overstappen.

De Ziggo overstapservice is erg gemakkelijk en ook erg handig. Je kunt alles aan hun overlaten om dan volop te genieten van het Ziggo alles in 1 plus abonnement. Ze sturen zelfs een monteur naar je huis!

Wacht niet langer en kies voor dit mooie abonnement van Ziggo!