Blog

Ziggo alles in 1 pakket basis

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Ziggo is een van de grootste bedrijven die de alles in een pakketten aanbiedt. Ziggo is vooral bekend geworden door de televisiepakketten die ze aanboden. Later is daar het internet bijgekomen en ook de telefoon. Doordat Ziggo zoveel klanten heeft kan het haar diensten ook voor mooie en eerlijke tarieven aanbieden. En nu ze ook alles in een pakketten hebben is het nog interessanter om gebruik te maken van alle diensten van Ziggo. Het internet, bellen en de televisie allemaal in een pakket! Het kan met het Ziggo alles in 1 basis abonnement. Het is verrassend voordelig!

Enkele voordelen van het Ziggo alles in 1 basis pakket

Ten eerste is er het verrassend lage tarief van het Ziggo alles in 1 basis abonnement. Ze hebben snel en ook betrouwbaar internet met een snelheid van twintig megabyte per seconde. Daarnaast bieden ze vijfentwintig analoge televisiezenders aan en zestig digitale tv zenders. Ook zijn er zestien HDTV zenders met een uitstekend beeld. Een sterk voordeel ten opzichte van haar concurrentie is dat Ziggo het mogelijk maakt om gratis te bellen naar alle andere anderhalf miljoen abonnees van Ziggo. Als al je familieleden en vrienden dus ook Ziggo hebben dan kun je mooi op je telefoonrekening besparen. Ook zorgt Ziggo voor een geruisloze overstap met hun overstapservice. En als je geluk hebt dan komt er een Ziggo monteur bij je langs om de installatie kosteloos voor je te doen. Alles tip top geregeld dus!

Overal in huis TV kijken

Met de kosteloze Ziggo TV app kun je in het hele huis op je smartphone en je ipad naar de televisie kijken. Je hoeft dus nooit meer ruzie te maken over welk kanaal er op de tv moet zijn. De televisieseries en films zijn trouwens ook nog eens on demand op te roepen, waardoor je kunt kijken wat je leuk vindt.

Lekker bellen!

Zoals al aangegeven kun je naar alle anderhalf miljoen leden van Ziggo gratis bellen. Alle andere mensen in Nederland bel je voor een laag tarief. Het maakt hierbij niet uit of je mobiel belt of naar een vast nummer. Natuurlijk behoudt je je oude nummer en kun je gebruik maken van nummerweergave en gratis voicemail.

Ontdek vandaag nog hoe ook jij het Ziggo alles in 1 basis abonnement kunt afsluiten.