Blog

Zakelijk alles in 1 pakket, interessant of niet?

02 juli 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Vandaag de dag kiezen de meeste consumenten die meerdere digitale of interactieve diensten willen afsluiten er voor om gebruik te maken van een alles in 1 pakket. Een alles in 1 pakket voorziet consumenten van tal van interessante voordelen. Niet alleen kunnen ze op deze manier namelijk rekenen op een lager prijskaartje voor hun diensten, daarnaast beschikken ze ook slechts over één aanspreekpunt bij problemen. Alsof dit nog niet voldoende voordelen zijn wordt ook de administratie een stuk eenvoudiger gemaakt. In plaats van twee of drie facturen ontvangt men er namelijk slechts één. Dat een alles in 1 pakket bijzonder interessant is voor consumenten mag duidelijk zijn, maar wat met de zakelijke markt? Zouden ook zij geen voordelen ervaren door gebruik te maken van een alles in 1 pakket?

Is een alles in 1 pakket voor bedrijven nuttig?

Zoals u ongetwijfeld weet bestaat een alles in 1 pakket steevast uit een divers aanbod aan diensten. Het betreft hierbij niet alleen telefonie en internet, maar ook interactieve televisie. We kunnen ons de vraag stellen of bedrijven aan een dergelijke dienst nood hebben of niet. Vandaag de dag wordt er echter vaak op kantoor een televisie geïnstalleerd waar werknemers bijvoorbeeld even gezellig een programma kunnen bekijken of het nieuws kunnen volgen. Bij bepaalde bedrijven gaan ze zelfs zo ver dat ze een spelcomputer installeren om hun medewerkers tijdens de pauze een echt leuke ontspanning te bieden. Wanneer u als bedrijf een dergelijke aanpak ook wel kunt smaken, dan kan het beslist de moeite waard zijn om te kiezen voor een alles in 1 pakket.

Snelle oplossing bij problemen

Voor zakelijke klanten is het vaak nog belangrijker dan voor consumenten dat ze bij mogelijke problemen over een snelle en efficiënte oplossing beschikken. Wat dat betreft kan het afsluiten van een alles in 1 pakket dan ook een onbetwiste meerwaarde betekenen. Steken er problemen met het internet of de telefonie de kop op en weet u er geen raad mee? In dat geval belt u gewoon de provider op waar uw alles in 1 pakket bij is afgesloten en u krijgt meteen een antwoord op al uw vragen.

Glasheldere administratie

Zoals in de inleiding van dit artikel reeds aangegeven kunt u er door te kiezen voor een alles in 1 pakket voor zorgen dat de administratie een stuk eenvoudiger wordt. Als bedrijf krijgt u steevast te maken met een groot aantal facturen en dus is iedere vorm van verlichting op dat vlak aardig meegenomen. Wilt u ook graag het aantal inkomende facturen beperken en bovendien ook kunnen rekenen op een nog efficiëntere dienstverlening? In dat geval is het ook voor u als bedrijf beslist interessant om gebruik te maken van een alles in 1 pakket.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op