Blog

Voordelen van alles in 1

02 oktober 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Wat zijn nu, althans voor de meeste mensen, de grote voordelen van een alles in 1 pakket via allesineenpakketten.nl?

Nu zal je voornamelijk denken aan het gemak dat een alles in 1 pakket haar afnemers kan bieden. En dat is natuurlijk ook wel zo, want je krijgt bijvoorbeeld in plaats van drie of vier rekeningen, afhankelijk of je ook het mobiele abonnement in het pakket hebt zitten, slechts 1 rekening.

En dat scheelt je natuurlijk gewoon wat werk. Je hoeft er immers maar één te betalen.

Ook veel makkelijker wordt het als er een storing is. Want in dat geval, en zeker als meerdere onderdelen storingen uitwijzen, hoef je slechts ΂n helpdesk te bellen. En daardoor is vaak de storing ook nog eens veel sneller opgelost.

Een alles in 1 pakket scheelt dus tijd, maar natuurlijk ook in de hoogte van het totale bedrag dat je voor alle onderdelen moet betalen, en dat kan toch al snel van enkele euro’s tot soms wel enkele tientjes per maand schelen.

Dat gebruiksgemak, en de vaak veel lagere prijzen, zijn overigens lang niet de enige grote voordelen. Want vooral in de mogelijkheden en de snelheden, zijn toch wel vaak grote verschillen, hetgeen natuurlijk ook aan de prijs ligt.

Neem je bijvoorbeeld een los abonnement voor internet of mobiel internet, dan neem je snel een goedkoper abonnement, wat natuurlijk ook minder mogelijkheden of toch lagere snelheden tot gevolg zal hebben.

Een compleet alles in 1 pakket

Daarentegen zijn veel mensen geneigd om juist bij een alles in 1 pakket, meer mogelijkheden en hogere snelheden af te nemen. En dat komt omdat het totale pakket veelal veel minder kost dan al die losse abonnementen.

Daardoor valt het eigenlijk niet zo erg op als je het veel snellere glasvezel internet in je alles in 1 pakket opneemt, en ook die extra televisiekanalen vallen amper op. Wat prijs betreft dan, want je zult wel veel meer genieten.

Dus eigenlijk kan je stellen, dat dat toch wel het allergrootste voordeel is van een alles in 1 pakket. We letten veel minder op de prijs, en daardoor krijgen we veel meer snelheid, en veel meer mogelijkheden.

Snel overstappen dus, en nog meer profiteren. Meer mogelijkheden, meer snelheid, minder frustaties, en minder betalen.

En als je dan ook nog eens de verschillende aanbieders, en de verschillende alles in 1 pakketten gaat vergelijken, bijvoorbeeld met de vergelijker die je bij ons kunt gebruiken, dan kann je nog meer voordelen scoren.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op