Blog

Veranderingen bij Ziggo

05 november 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Ziggo is de laatste tijd bezig met veel veranderingen in haar televisiepakketten, waardoor een abonnement bij deze provider nog aantrekkelijker wordt, en waardoor je gegarandeerd nog veel meer kijkplezier zult krijgen.

Dat zijn soms wat kleinere veranderingen. Zo is kortgeleden het populaire History Channel weer opgenomen in het standaardpakket, en dat is mogelijk geworden door een nieuwe overeenkomst met de eigenaar van het televisiekanaal. De zender heeft overigens niet veel geschiedenis in haar programmering, maar lijkt wat de programma’s veel op een verbeterde versie van Discovery. De programma’s behoren overigens wel tot de meest populaire wereldwijd in dit genre.

Maar, dat is natuurlijk niet de grote verandering die Ziggo op dit moment aan het doorvoeren is, want daarbij gaat het vooral om sport.

De vertrouwde sportzender Sport1, wordt namelijk vanaf 12 november omgedoopt in Ziggo Sport Totaal, en wordt gratis beschikbaar gemaakt voor alle abonnees van de provider, dus ook voor alle oud-UPC-klanten. B bovendien worden de programma’S die Sport1 al uitzond, sterk verbeterd en uitgebreid.

Door deze wijziging kunnen abonnees voortaan op 6 verschillende kanalen naar liveuitzendingen van diverse sportwedstrijden kijken, zoals onder andere kwalificatiewedstrijden voor de Europese en Wereld kampioenschappen voetbal, naast diverse andere wedstrijden zoals bijvoorbeeld Formule1, Basketbal en Golf.

En dat natuurlijk en vanzelfsprekend in de digitale kwaliteit die je van Ziggo al gewend was, dat wil zeggen, als je een abonnement bij deze provider hebt.

Bijkomend voordeel is, dat de uitzendingen niet onderbroken worden door reclameblokken. Tenzij je natuurlijk graag de onderbrekingen, c.q. de reclameblokken bekeek, is dat waarschijnlijk voor iedereen goed nieuws.

Daarnaast is Ziggo ook in onderhandelingen met de NOS, over een samenwerking op het gebied van sport, wat waarschijnlijk ook weer van groot voordeel zal zijn voor abonnees.

Inmiddels is Ziggo al begonnen met testuitzendingen van de sportzender, in hoge HD-kwaliteit.

Ziggo Sport

Dus alvast in de agenda zetten, dat de sportuitzendingen vanaf 12 november voor alle abonnementen bij Ziggo beschikbaar worden, op het gratis sportkanaal.

Heb je nog geen abonnement bij deze grootste provider van Nederland? Dan zit er maar één ding op, snel overstappen, want anders kan je natuurlijk niet gratis naar Ziggo Sport Totaal kijken.

Voor de prijs en de kwaliteit hoef je het niet te laten, want ook daar in is deze provider één van de grootste in Nederland.

Overigens worden er nog veel meer verbeteringen verwacht, waarvan alleen de 3,5 miljoen abonnees zullen profiteren!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op