Blog

UPC mobiel

03 februari 2015 / Algemeen / Door Anthonie

UPC heeft er voor gekozen om uit te pakken met haar eigen mobiele pakketten. De provider biedt haar klanten door middel van deze nieuwe pakketten niet alleen de mogelijkheid om voordelig te bellen en te internetten, daarnaast zijn alle drie de pakketten voorzien van gratis sms-berichten. Voor het versturen van berichten wordt door UPC dan ook geen kostprijs meer in rekening gebracht!

Afhankelijk van het pakket van uw keuze kunt u kiezen uit 300 MB data en 100 belminuten, 1500 MB data en 400 belminuten en tot slot is er ook nog een pakket met 4000 MB aan data en een onbeperkt aantal belminuten. De pakketten zijn af te sluiten voor een kostprijs van 12,50 euro, 20 euro of 35 euro per maand. Bij alle pakketten is standaard één gratis simkaart voorzien.

Wie er voor kiest om gebruik te maken van de mogelijkheden van UPC Mobiel kan daarnaast ook rekenen op toegang tot de zogenaamde WiFiSpots. Door gebruik te maken van deze hotspots is het mogelijk om structureel te besparen op de kostprijs van uw databundel en dat terwijl u toch nog steeds kunt genieten van een optimale snelheid van uw mobiele internetverbinding.

Klanten van UPC die van plan zijn om in te tekenen op één van de UPC Mobiel pakketten dienen er wel rekening mee te houden dat deze uitsluitend verkrijgbaar zijn in combinatie met UPC Digitale Kabel TV en Radio of alles in 1

Ja, ik ben geïnteresseerd in UPC mobiel!

[table id=134 /]

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op