Blog

UPC alles in 1 pakket extra power

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Er zijn volop verschillend alles in 1 pakketten. Pakketten waarin televisie, internet en het bellen zit. En eigenlijk stappen steeds meer mensen over naar deze pakketten. En dat is natuurlijk niet vreemd. Zeker als u weet dat de alles in 1 pakketten een stuk goedkoper zijn dan de normale losse abonnementen om te bellen, internetten of televisie te kijken. Het UPC Alles in 1 extra power pakket is hier ook een van. En het is niet vreemd dat veel mensen voor het UPC Alles in 1 extra power pakket kiezen. Het internet is supersnel bij dit pakket en dat is een van de redenen waarom men hier voor kiest. Tegenwoordig is het internet nog belangrijker dan een paar jaar geleden. De bestanden worden groter en de eisen aan het internet worden steeds hoger. De snelheid van het internet speelt hier zeer zeker een belangrijke rol bij.

Supersnel internet!

Het UPC Alles in 1 extra power pakket biedt een geweldige snelle internetverbinding. U kunt met tweehonderd megabytes per seconde bestanden downloaden of uploaden. En dat is natuurlijk ideaal als je veel online spellen speelt, veel downloadt of vaak e-mail verstuurd, online bent of op een andere manier intensief van het internet gebruik maakt.
Ook als je met veel mensen het internet deelt of gebruikt hoef je niet bang te zijn dat het internet langzaam wordt. Zelfs niet als je gebruik maakt van de draadloze oplossingen die UPC aanbiedt. Je kunt in het hele huis de hele tijd online zijn! En dat is natuurlijk goed nieuws voor veel mensen.

Lekker zappen!

Met de honderd en tien televisiezenders, negentig radiozenders en alle HD zenders die UPC heeft kunt u de hele dag zappen! Er is volop te zien op de verschillende kanalen en u kunt volop genieten van films, muziek, lifestyle of kinderprogramma’s. Er zijn zoveel mogelijkheden. Het is daarom goed nieuws om te weten dat er ook een programma gemist optie is bij het UPC Alles in 1 extra power pakket. Je kunt dan tot tien dagen terug kijken wat je hebt gemist op een van de andere zenders. Het is gewoon geweldig!

Lekker bellen!

Naast zappen kun je ook volop gebruik maken van de telefoon. Je houdt je oude nummer gewoon als je dat had. En je kunt volop bellen met vaste en mobiele nummers voor een lage prijs per minuut.

Niet langer wachten als je van supersnel internet houdt! Kies voor het UPC Alles in 1 extra power pakket.Triple play - 728x90