Blog

UPC alles in 1 pakket basis

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Ook bij UPC kennen ze de alles in een pakketten. Dit zijn pakketten waarmee je het internet op kunt, kunt bellen en televisie mee kunt kijken. En natuurlijk kun je er ook mee naar de radio luisteren. Waar men vroeger drie verschillende aanbieders hiervoor had is het nu mogelijk om er een voor te kiezen. En dit betekent eigenlijk al direct een prijsvoordeel. Daarnaast heb je een vast servicepunt waar je met al je vragen terecht kunt. En dat is natuurlijk ook wel fijn.
Met het UPC alles in 1 basis kun je dus televisie kijken, YouTube video’s bekijken op het internet en ook websites bezoeken en mailen. Op de achtergrond heb je de radio aan en is het feest helemaal compleet!

Direct goed, nu en ook later!

Aan het internet worden steeds meer eisen gesteld. Steeds meer grote bestanden worden via het internet gedeeld. Denk aan alle foto’s die digitaal worden verstuurd of de video’s die men op YouTube plaatst. Om nog maar te zwijgen van de groeiende trend dat steeds meer bestanden in de cloud worden opgeslagen. Ook zijn er steeds meer mensen die thuiswerken. Allemaal redenen waarom er steeds meer eisen aan het internet wordt gesteld. Daarom is er bij het UPC alles in 1 basis een download snelheid van vijftig megabyte per seconde! Zo hoeft u in de toekomst niet bang te zijn dat uw internet niet snel genoeg is.

Overal televisie kijken!

Met het UPC alles in 1 basis kun je overal televisie kijken. Er zijn dertig populaire televisie zenders in het pakket met een top beeldkwaliteit. Ook is er nog de UPC mediabox waarin je tot zeventig televisie zenders kunt ontvangen en vijftien HD zenders. Het is werkelijk ongekend. Je hoeft niet meer naar de bioscoop om een leuk avondje te hebben. De beeldkwaliteit is uitstekend en de geluidskwaliteit is ook tip top. En natuurlijk kun je ook op je iPhone, tablet of laptop naar de televisie kijken. Ongekend toch? Het wordt eigenlijk een probleem om een keuze te maken!

Lekker goedkoop bellen!

Met het UPC alles in 1 basis kunt u betaalbaar bellen naar vaste telefoonnummers en ook mobiele nummers in heel Nederland. U belt voor slechts een paar cent per minuut naar alle nummers in Nederland. U kunt ook kiezen voor aanvullende pakketten als u dat wilt bij het UPC alles in 1 basis pakket. En natuurlijk behoudt u uw eigen telefoonnummer!

Kies gewoon voor het UPC alles in 1 basis pakket.Triple play - 728x90