Blog

Uitbreidingen bij Delta

03 juni 2016 / Algemeen / Door Anthonie

Delta, aanbieder van onder andere snel internet en digitale televisie, gaat haar aanbod drastisch uitbreiden, en dat komt onder andere door een exclusiviteitscontract met KPN. En daardoor kunnen steeds meer zenders worden toegevoegd, aan het toch al uitgebreide aanbod van kabelbedrijf Delta.

Zo bevat het standaardpakket voor televisie al 25 zenders in HD-kwaliteit, 60 digitale zenders, en 27 analoge zenders. Bovendien kunnen klanten van Delta al Tv kijken op meerder zenders, en biedt het van oorsprong uit Zeeland afkomstige kabelbedrijf toegang tot Zeeuwse content, via een speciaal kanaal.

En als dat nog niet reden genoeg is om bij het bedrijf klant te worden, komen er dus nu nog meer zenders bij.

De nieuwe zenders

Onder de recente toevoeging zit onder andere BBC First HD en RTL Z HD. De toevoeging zal plaatsvinden op 21 juni, en in totaal wordt op die dag het zenderaanbod uitgebreid met zeven nieuwe zenders. Zo wordt ook Disney Channel toegevoegd.

Sommige van deze zenders worden bovendien toegevoegd aan het online kijken-aanbod van Delta, zodat klanten deze zenders ook via tablet, pc en smartphone kunnen bekijken.

Dat gebeurt onder andere met RTL Z HD, zodat de nieuwszender ook online bekeken kan worden.

In het aanvullende Pluspakket dat het kabelbedrijf ook nog eens biedt, worden onder ander RTL Telekids, RTL Crime, en Disney junior, een speciale zender met programma’s die specifiek zijn toegespitst op kleinere kinderen, toegevoegd.

Dit Pluspakket kost, bovenop het standaard pakket, bij Delta overigens slechts tien en een halve Euro.

En daarmee laat het bedrijf ook wel weer zien dat televisie kijken, vooral als het gaat om extra zenders, helemaal niet duur hoeft te zijn.

Wellicht dus een optie als je op zoek bent naar een andere provider, of wanneer je gebruik wilt maken van de vele mogelijkheden die het bedrijf als provider te bieden heeft.

Want naast televisie biedt Delta vanzelfsprekend ook allerlei abonnementen voor internet, interactieve televisie, en voor vaste telefonie.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op