Blog

TV Abonnement opzeggen?

25 september 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Je bent waarschijnlijk zelf ook aan het nadenken om wat wijzigingen aan te brengen in je abonnement voor telefonie, mobiele, internet en / of televisie, want je leest immers dit artikel, op een website over alles in één abonnementen.

Maar waarschijnlijk, alhoewel, wil je toch niet je gehele abonnement voor de televisie opzeggen.

Uit onderzoek blijkt echter, en letterlijk alles wordt in Nederland onderzocht, en vooral met betrekking tot het kijk- en luistergedrag, dat 8 procent van de televisieabonnees daar nu juist wel over nadenkt.

De reden daartoe, maar dat is waarschijnlijk wel duidelijk voor iedereen, is het steeds groter wordende aanbod van televisiezenders en streamingservices van series en andere televisieprogramma’s via internet. En het grote voordeel daarvan? Je kunt nog steeds kijken wat je wilt, alleen dan erg makkelijk ook nog eens op het tijdstip en de dag dat je dat zelf wilt kijken.

Daarnaast blijkt het aantal Nederlanders dat dit absoluut niet wil, die dus met andere woorden absoluut televisie willen blijven kijken, in een jaar tijd gedaald is van 58 tot 47 procent.

Dus meer dan de helft van iedereen denkt er wel eens over na om geen tv meer te kijken, en dat is bijzonder fors natuurlijk.

TV abonnement opzeggen

Eigenlijk is het natuurlijk, als je het goed bekijkt, misschien niet eens zo’s gek idee. Want wees eens eerlijk, hoeveel tijd kijk jij achter de laptop, tablet of soortgelijke toestellen, naar tv, series of andere programma’s?

Dat wordt ook vast steeds meer, al dan niet legaal.

Overigens is het wel zo dat steeds meer Nederlanders legaal gaan kijken via internet, en met het ruime aanbod dat je daar vandaag de dag in kunt vinden, en tegen erg mooie en dus lage prijzen, is het dan ook niet zo gek, om de TV gewoon de deur uit te doen.

Overigens hebben wij ook al vernomen, dat sommige aanbieders van bijvoorbeeld alles in één pakketten ook al aan het nadenken zijn om speciaal hiervoor mogelijkheden te maken, bijvoorbeeld een pakket met bellen, internet en een netflix-abonnement.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op