Blog

Tijdelijke aanbieding bij providers

28 oktober 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Tijdelijke actie bij verschillende providers

Er zijn tijdelijk diverse acties bij verschillende alles-in-1 providers  als je op zoek gaat naar alles in een pakketten. Lees je daarom hier ook de tijdelijke acties door, zodat je snel de keuze kunt maken. Wat voor pakket past er bij jou? Waar ben je naar op zoek? Hoe snel is het internet? Hoelang kun je bellen? Wat zijn de kosten? Welke tv opties zijn er? Allemaal aandachtspunten om naar te kijken en dan kun je snel een pakket op maat kiezen. Nu nog een leuke korting waar je van kunt profiteren, doe je mee?

Tijdelijke actie Fiber

Alle All-in One pakketten bij Fiber pakken uit met voordeel! Zo kun je voor het Budget pakket kiezen en betaal je de eerste drie maanden 34,95 en daarna 44,95 per maand. Als je voor het funpakket kiest dan betaal je de eerste drie maanden ook 34,95 en vervolgens een vaste prijs van 54,95 per maand. Het family pakket van Fiber kost de eerste drie maanden 34,95 en na deze drie maanden betaal je voor dit pakket de vaste prijs van 64,95 per maand.

Tijdelijke actie KPN

Als je bij KPN een alles in 1 standaard abonnement af gaat sluiten, dan krijg je interactieve TV, internet & bellen voor een bedrag van 35 euro per maand voor een periode van zes maanden. Dit is inclusief een gratis monteur en er gelden geen activatiekosten.

Tijdelijke actie OnsBrabantnet

Wil je graag bellen, internet en tv via de glasvezel? Dan kun je hier bij OnsBrabantnet nu voor kiezen. Je kunt de internetsnelheid selecteren die bij je past en dan zie je welke pakketten het meest geschikt zijn in jouw situatie.

Tijdelijke actie Online.nl

Bij Online.nl kun je nu tijdelijk profiteren van een alles in 1 pakket voor 29,95 per maand. Daarbij krijg je ook de gratis installatie garantie, dat wil je zeker niet missen! Dat wordt profiteren van lage prijzen, veel voordelen en snel internet. Je bent vanaf nu altijd goed bereikbaar!

Tijdelijke actie Stipte.nl

Ontdek of dat Stipte voor jou ook beschikbaar is en profiteer van alle voordelen. Het meest complete alles in 1 pakket voor tv, internet en bellen. Alles in een vanaf 54,95 per maand. Je kunt nu online bekijken of dat het voor jou beschikbaar is en hoeveel dat je kunt besparen!

Tijdelijke actie Tele 2

Ontdek nu de acties van Tele 2. Internet, bellen en tv voor drie maanden vanaf 15 euro per maand. De eerste drie maanden dus 15 euro en vervolgens 32 euro in de maand. Wil je hier ook gebruik van maken? Een tijdelijke actie waar je nu van kunt profiteren.

Tijdelijke actie Telfort

Profiteer nu van de tijdelijke actie bij Telfort. Je geniet al van een alles in 1 pakket vanaf 39 euro per maand. Voordelig internetten, dat laat je toch niet aan je voorbij gaan?

Tijdelijke actie Vodafone

Bij Vodafone geniet je van veel voordelen als je voor de alles in 1 pakketten kiest. Je kunt zelf combineren met internet, tv en bellen, gratis installatie en er kan per maand gewisseld worden. Zo kan de keuze uit gaan naar internet en tv instap voor 37 euro per maand, of alles in 1 instap voor 19,50 per maand. Het alles in 1 familie pakket kost je nu slechts 41 euro in de maand en alles in 1 maximaal slechts 46 euro in de maand! Dat wordt nog eens besparen en genieten!

Tijdelijke actie XS4ALL

Bij XS4ALL gelden er veel tijdelijke acties voor de alles in 1 pakketten vanaf 37,50 per maand. Je kunt denken aan bijvoorbeeld XS4ALL Alles in 1, 20 mb. Dan krijg je een gratis Android tablet van 7 inch. De eerste zes maanden betaal je een bedrag van 37,50  per maand. Je kunt ook XS4ALL alles in 1, 20 mb glasvezel kiezen. Dan betaal je ook 37,50 per maand gedurende de eerste zes maanden en krijg je ook een gratis Android tablet.

Tijdelijke actie Ziggo

De tijdelijke actie van Ziggo op dit moment is dat je tijdelijk alle pakketten gedurende zes maanden af kunt sluiten voor een bedrag van 34,95 per maand. Dit geldt voor iedereen die nog geen internet van Ziggo heeft. Het kan je een voordeel opleveren tot wel 230 euro!

Tijdelijke acties vergelijken

Wanneer je op zoek gaat naar een alles in een pakket, is het raadzaam om alle aanbieders naast elkaar te leggen en te vergelijken waar dat je het meest voordelig uit bent. Het ligt er namelijk aan wat de wensen zijn en welke snelheid je wenst voor internet bijvoorbeeld. Geniet daarom van de voordelen die je hier hebt en vergelijk alles met elkaar om tot een goede keuze te kunnen maken. Alle tijdelijke acties gelden vaak voor drie tot zes maanden, lees daarom ook goed de voorwaarden door, zodat je weet waar dat je aan toe bent en achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Tijdelijke actie kiezen

Een tijdelijke actie kiezen, je hebt alle tijd om alles met elkaar te vergelijken, de voorwaarden door te nemen en te zoeken welk pakket het beste in jouw situatie past. Je kunt soms een gratis product krijgen zoals een tablet, maar je kunt ook kiezen voor de laagste prijzen. Neem daarom de tijd om alles te vergelijken en een alles in een pakket te kiezen wat echt bij je aansluit. Als je veel tv kijkt, is een uitgebreid pakket met veel tv opties een hele goede keuze. Een pakket kiezen is daarom erg persoonlijk dus neem de tijd en geniet van de voordelen, die wij voor je hebben en bekijk alle tijdelijke acties van de providers nu!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op