Telfort internet pakket

Telfort internet pakket

Telfort internet pakket

Het Telfort internet pakket is beschikbaar in combinatie met televisie en/ of telefonie, al kun je natuurlijk ook gebruik maken van een losstaand internet abonnement. Wat dat betreft heb je bijTelfort de keuze uit een aantal mogelijkheden. Je weet met een Telfort internet pakket in ieder geval zeker dat je niet teveel betaalt.

Sorteren op

Alles in 1 Basispakket

Wil je gebruik maken van een Telfort internet pakket in combinatie met zowel televisie als telefonie? Kies dan bijvoorbeeld voor het Alles in 1 Basispakket. Je kunt dan onbeperkt bellen en TV kijken in HD. Verder kun je gebruik maken van een snelle internetverbinding.

Alles in 1 Interactieve TV

Wil je het Telfort internet pakket graag uitbreiden met interactieve televisie? Maak dan gebruik van Alles in 1 Interactieve TV van Telfort. Je maakt dan gebruik van het meest uitgebreide pakket. Dankzij de interactieve televisie bepaal je zelf wanneer je naar bepaalde programma’s wilt kijken en heb je de mogelijkheid om live TV op pauze te zetten. Daarnaast kun je met dit pakket uiteraard rekenen op een volwaardig Telfort internet pakket, waarmee je voldoende snelheid tot je beschikking hebt om prettig gebruik te kunnen maken van het internet.

Internet en bellen

Wil je liever geen gebruik maken van televisie via Telfort, maar wel een Telfort internet pakket afnemen? Kies dan voor internet en bellen, zodat je voordelig via de vaste lijn kunt bellen. Telfort is een dochteronderneming van KPN, waardoor je kunt rekenen op een betrouwbare verbinding.

Alleen internet

Tenslotte kun je het Telfort internet pakket met alleen het internet afnemen. Dit vormt een goede keuze wanneer je voor televisie en telefonie al een andere provider hebt waar je tevreden over bent. Wil je besparen op de kosten? Denk er dan over na om een meer uitgebreide Telfort internet pakket af te nemen.