Blog

Telfort alles in 1 basis pakket

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Het Telfort alles in 1 basispakket heeft veel te bieden voor iedereen. De alles in 1 pakketten kennen een ware opkomst en steeds meer mensen maken er gebruik van. En dat is niet vreemd. Het is een combinatie van televisie, internet en telefoon. En dat zijn zaken die iedereen eigenlijk elke dag wel gebruikt. Tegenwoordig belt men misschien niet meer zoveel en is een normale telefoonlijn daar te duur voor. Met een alles in 1 pakket is het echter een stuk goedkoper. En zeker met een Telfort alles in 1 basispakket is het een grote besparing ten opzichte van de normale tarieven. Reden te meer om over te stappen!

Wat zit er allemaal in het Telfort alles in 1 basispakket?

Ten eerste heb je het uitgebreide internet interactieve televisie pakket. Hierin zitten zestig televisie zenders en negentig radiozenders. Je kunt de televisie live pauzeren om later verder te kijken. Ook kun je televisie kijken op je laptop, smartphone of tablet. Je hoeft dus nooit meer ruzie te maken over welke zender er op tv moet komen. Daarnaast heb je nog het programma gemist waarmee je tot twee dagen terug programma’s kunt terugkijken. Je hoeft dus niet meer de dvd speler te programmeren om wat op te nemen. Wat een extra gemak is! Daarnaast kun je uit nog veel meer mooie zaken kiezen!

Internet met het Telfort alles in 1 basispakket.

Het basispakket kent een snelheid van 30 megabyte per seconde bij het downloaden en 3 megabyte per seconde bij het uploaden van bestanden. Je krijgt een gratis draadloos modem en kunt het pakket ook nog upgraden als je dat wilt.

Lekker voordelig bellen met het Telfort alles in 1 basispakket!

Met het Telfort alles in 1 basispakket kun je ook voordelig bellen naar zowel mobiele als vaste telefoonnummers. Je bent ook goedkoop bereikbaar voor je vrienden en familie. Daarnaast kent het Telfort alles in 1 basispakket ook de mogelijkheid om goedkoop internationaal te bellen. Daarnaast heb je ook nog eens een gratis voicemail.

Wacht niet langer en kies gewoon voor het Telfort alles in 1 basispakket! Zoveel gemak en voordeel zie je niet vaak bij elkaar!Glasvezel 728x90