Blog

Telfort alles in 1 glasvezelpakket

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

De tijd staat niet stil en het internet is de laatste jaren helemaal ingeburgerd. Om het internet goed op pijl te houden en de snelheden nog verder te verhogen is er in Nederland een glasvezelnetwerk aangelegd. En via het glasvezelnetwerk kun je supersnel internetten. Daarnaast heb je ook volop voordeel bij het kijken van televisie en bellen naar je vrienden en familie. Ontdek nog vandaag het Telfort alles in 1 glasvezelpakket. Het is een super voordelig pakket en beschikbaar voor bijna iedereen.

Enkele voordelen van glasvezel

Het glasvezelnetwerk wordt tot in je huis aangelegd. Misschien heb je al een kastje in huis voor glasvezel. Het glasvezelnetwerk is erg stabiel en ook een zeer betrouwbaar netwerk. Met het glasvezel heb je geen last van anderen die ook tegelijk op het internet gaan. Je kunt online video’s in HD kwaliteit bekijken zonder enige vorm van storingen. Het beeld zal altijd superscherp zijn en het geluid perfect. Ook als je alle internetapparatuur aanzet in je huis zul je geen verschil in het signaal merken.

Waarom kiezen voor het Telfort alles in 1 glasvezelpakket?

Het Telfort alles in 1 glasvezelpakket kent een zeer snelle upload snelheid. Het uploaden en downloaden van bestanden gaat supersnel. De snelheid van het uploaden is gemakkelijk honderd keer hoger dan de normale snelheid welke je nu gewend bent. Zo is bij het Telfort alles in 1 glasvezelpakket de upload snelheid en de download snelheid minimaal vijftig megabyte per seconde. Je ziet steeds meer toepassingen die een hogere download snelheid vergen. En met het Telfort alles in 1 glasvezelpakket is dit nu mogelijk. Denk hierbij aan het versturen van je foto’s naar een online afdrukservice. Ook gegevens bewaren in de cloud gaat gemakkelijker en sneller. Daarnaast zijn er steeds meer mensen die thuiswerken en moeten inloggen op het netwerk van de werkgever. Dat kan nu ook veel beter en sneller.

Er is nog meer!

Met het Telfort alles in 1 glasvezelpakket kun je naast internetten ook gebruik maken van de verschillende televisie pakketten en het voordelige bellen. En dit allemaal samen in een pakket! Het is ongekend wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is.

Ontdek nog vandaag de mogelijkheden van het Telfort alles in 1 glasvezelpakket. Of wees slim en sluit het nog vandaag af!


Glasvezel 728x90