Blog

Tele2 alles in 1 standaard pakket

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Bij Tele2 kun je alles tegelijk doen met het Tele2 alles in 1 abonnement. Je profiteert dan van snel internet, lekker bellen en natuurlijk ook van volop televisie kijken. Het is een compleet pakket voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je hebt snel internet in het Tele2 alles in 1 pakket en kunt tot twintig megabyte per seconde downloaden. Het downloaden is trouwens onbeperkt! Dus je hebt geen limiet aan de hoeveelheid megabytes die je wilt downloaden. Het mogen zelfs gigabytes zijn. Je kunt dus volop films downloaden, bestanden delen en foto’s uploaden. Dit samen met het bellen en televisie kijken maakt het Tele2 alles in 1 pakket tot een compleet pakket waar veel mogelijk is.

Betaalbaar bellen

Het bellen via het Tele2 alles in 1 abonnement kost maar een paar cent per minuut. Je hebt geen ander telefoonabonnement meer nodig. Alles zit in het pakket! Je kunt zelfs je gewone telefoonnummer meenemen en meeverhuizen. Ook onbeperkt bellen naar mobiele telefoonnummers en vaste telefoonnummers is mogelijk voor een vast bedrag per maand.

TV opnemen en ook live pauzeren

Bij het Tele2 alles in 1 pakket kun je live je televisieprogramma’s onderbreken. Als je graag favoriete programma’s wilt opnemen om ze later te bekijken dan kun je een harddiskrecorder huren bij het Tele 2 alles in 1 pakket. Ook kun je in huis op meerdere televisies tv gaan kijken. Dit kan allemaal tegen een kleine extra. Bij het Tele 2 alles in 1 pakket kun je veel zaken zelf regelen.

online adverteren www.m4n.nl

Wacht niet langer!

Ontdek nog vandaag meer van het Tele2 alles in 1 pakket. Het is goed om de verschillende mogelijkheden te zien. En daarna kun je zelf beslissen of het Tele2 alles in 1 abonnement ook wat voor jou is. Het is een mooi pakket waar je volop van kunt genieten.