Blog

Tele2 alles in 1 plus pakket

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Bij Tele2 kun je op hun website binnen een paar tellen zien of je in jouw regio ook het Tele 2 alles in 1 met „pluspakket” kunt krijgen. Als dit mogelijk is dan betekent dit dat je volop gebruik kunt maken van het internet, je telefoon en televisie. Ook kun je natuurlijk naar vele verschillende radiozenders luisteren. Dit alles in een pakket tegen een mooie prijs maakt het verleidelijk om nog nu direct te kiezen voor dit mooi abonnement van Tele2.

Snel internetten

Met het Tele 2 alles in 1 met „pluspakket” kun je snel internetten. Er is geen datalimiet dus je kunt ongelimiteerd bestanden downloaden en uploaden en films bekijken. Ook als je houdt van online gamen dan kun je volop genieten van dit mooie pakket. Het Tele 2 alles in 1 met „pluspakket” is een compleet pakket met volop mogelijkheden voor iedereen.

Lekker bellen

Natuurlijk kun je ook bellen bij het Tele 2 alles in 1 met “pluspakket”. Je betaald of een laag tarief per minuut of je betaald een kleine extra om vervolgens onbeperkt te bellen in Nederland naar alle mobiele en vaste nummers.

Lekker zappen voor de buis

Natuurlijk mag bij het Tele 2 alles in 1 met “pluspakket” de televisie niet ontbreken. Vele verschillende zenders in een uitstekende kwaliteit waar je dag en nacht van kunt genieten. Je kunt ook gebruik maken van live pauzeren en het opnemen van programma’s tegen een kleine extra vergoeding.

De plus van het Tele 2 alles in 1 met “pluspakket”

De plus zijn 23 extra televisiezenders. Het zijn zenders voor de hele familie en deze kun je krijgen voor slechts een paar euro extra per maand. Ook kun je interactieve televisie erbij bestellen.

online adverteren www.m4n.nl

Niet langer wachten is het motto! Gewoon even de site van Tele2 bezoeken om te ontdekken of ze ook in jouw regio het Tele 2 alles in 1 met “pluspakket” aanbieden. En als dit het geval is moet je er gewoon niet langer over nadenken en het afsluiten.