Blog

T-Mobile start prijsoorlog

13 januari 2017 / Algemeen / Door Anthonie

T-Mobile start een prijsoorlog met onbeperkt mobiel internet, en zet daarmee ook de Nederlandse markt voor mobiele diensten op scherp. En laten we eerlijk zijn, het werd natuurlijk ook een keertje tijd dat we onbeperkt mobiel internet kregen tegen een goede prijs.

T-Mobile gaat een nieuwe abonnementsvorm met onbeperkt mobiel internet tegen een hele scherpe prijs aanbieden, daarbij is het internet zelfs van toepassing binnen de gehele Europese Unie, wat natuurlijk weer een extra voordeel is.

Het nieuwe abonnement gaat 35 Euro kosten per maand, en je kunt dus in alle landen van de EU onbeperkt bellen en internetten. Geen extra kosten dus als je een keertje op vakantie gaat, of net over de Nederlandse grens wilt gaan winkelen. Je hoeft bovendien nooit meer op zoek naar een WIFI hotspot, wat een stuk veiliger is, want deze zijn natuurlijk openbaar toegankelijk.

En als je dit alles bekijkt, dan merk je al snel dat 35 Euro per maand spotgoedkoop is voor een dergelijk abonnement.

Nu is de vraag natuurlijk, of de concurrenten ook binnen afzienbare tijd dergelijke onbeperkte abonnementen gaan aanbieden, met bellen en internetten in de gehele EU.

Vooralsnog is T-Mobile de enige aanbieder, maar we denken niet dat het lang gaat duren voordat er meer aanbieders dergelijke onbeperkte abonnementsvormen op de markt gaan brengen.

Bijkomend voordeel van de nieuwe abonnementsvorm van T-Mobile is trouwens het ook makkelijk vanuit het buitenland naar de Nederlandse televisie kunnen kijken. Dus zelfs op vakantie de favoriete Nederlandse televisie niet meer hoeven missen.

Daarnaast, maar wie zal dergelijke abonnementen nog willen in de toekomst, gaat T-Mobile de abonnementen met databundels van 1GB, 5GB en 10GB fors in prijs verlagen.

Al met al een zeer goede ontwikkeling voor de doorsnee consument.

Eindelijk mobiel internet zoals de bedenkers hiervan dit ooit in gedachten hadden.

Het is overigens te hopen dat de concurrentie met deze prijsoorlog mee wil doen, want de kans is dan erg groot dat de prijzen nog verder onder druk zullen komen te staan, en daardoor nog lager gaan worden.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op