Blog

Super Bowl live bij Prosieben Maxx HD

14 januari 2016 / Algemeen / Door Anthonie

Twee grote evenementen komen er aan, allereerst begin februari de Super Bowl. Eigenlijk de finale van de NFL, door velen gezien als het wereldkampioenschap American Football, en het allergrootste ééndaagse sportevenement ter wereld. Bijna net zo groot dus als het WK Voetbal, en de Olympische spelen.

Nu zijn er ook in Nederland enorm veel liefhebbers van deze typische Amerikaanse sport, maar ook als je geen fan van de sport bent, is dit iets dat je misschien wel wilt zien, al was het alleen voor het optreden van een topartiest in de rust. En natuurlijk voor de tamtam er omheen.

Maar, normaliter kan je de Super Bowl niet zomaar bekijken, tenzij je een abonnement hebt op Fox Sport. Maar dat heeft natuurlijk niet iedereen.

Ook in Duitsland en Oostenrijk is deze sport ongekend populair, bijna net zo populair als in de VS zelf. Daarom heeft de Duitse zender Prosieben Maxx HD besloten om deze wedstrijd om het kampioenschap in de NFL voor iedereen beschikbaar te stellen.

Prosieben Maxx HD is een betaal TV zender, die je in Nederland niet zomaar legaal kunt kijken. Maar voor deze bijzondere gelegenheid heeft de zender besloten voor één keer ongecodeerd uit te zenden, zodat iedereen de Super Bowl kan kijken in de nacht van zondag 7 februari op maandag 8 februari.

En over dat Duitse commentaar kan je vast wel heenkijken.

Welke 2 teams in de Super Bowl tegen elkaar zullen strijden, dat is op dit moment nog niet bekend. Wel bekend is dat de Super Bowl normaliter een absoluut sportspektakel is, en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Een unieke kans dus, om zonder abonnement, toch live deze wedstrijd te bekijken.

Nog een highlight

Nog een absoluut hoogtepunt, is de uitreiking van de Oscars. Ook weer zo’n gigantisch groot evenement, dat in Nederland niet zomaar bekeken kan worden, maar ook dat zal dit jaar anders worden.

De uitreiking van de Oscars, live opgenomen, zal binnen 24 uur na de uitreiking te zien zijn bij Net5.

Dan moet je natuurlijk wel de hele dag je oren en ogen stijf dicht houden, want anders is de spanning er toch af. Maar misschien heb jij dat er wel voor over.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op