Blog

Steeds Meer in 1 pakket

12 november 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Je hebt thuis waarschijnlijk een televisie met een abonnement om een bepaald aantal kanalen te kunnen kijken. Je hebt toegang tot internet, al dan niet mobiel, en je hebt dus een abonnement om gebruik te kunnen maken van het internet. En, je hebt vanzelfsprekend een abonnement om mobiel of via een vast toestel te kunnen bellen.

Daarvoor maakt je misschien wel gebruik van drie verschillende providers, of je bent al modern en aan het sparen, door alledrie in één alles in 1 pakket af te nemen van één provider. Deze provider heb je waarschijnlijk gekozen omdat je het aanbod het beste vond, en als je drie verschillende providers hebt, dan is de keuze daarvoor natuurlijk ook een bewuste keuze geweest.

Wat voor soort abonnement je ook hebt, als je wilt overstappen, wellicht omdat het wat goedkoper of beter kan, en dat is ook van toepassing als je voor het eerst een abonnement wilt afsluiten, wordt het steeds lastiger om de voor jouw situatie, beste keuze te maken. En dat heeft absoluut niets te maken met de kwaliteit van het internet, de snelheid, of de kwaliteit van de aangeboden televisiekanalen. Want technisch en wat aanbod betreft, zit er eigenlijk helemaal niet zo veel verschil tussen de verschillende providers. Sterker nog, ze zijn eigenlijk alleemaal zo’n beetje extact gelijk. Precies hetzelfde dus.

Steeds meer in 1 pakket

Toch wordt de keuze steeds lastiger. En dat kunnen we vandaag rustig zeggen, op de dag dat Ziggo Sport met Jack van Gelder met nieuwe programma’s start. En dat is ook eigenlijk precies datgene dat we bedoelen. Exclusieve mogelijkheden, alleen voor de klanten van de betreffende provider.

Ziggo sport, is vanzelfsprekend alleen te bekijken door klanten van Ziggo. Ook andere providers starten met steeds meer eigen diensten. Zo is KPN begonnen, ze noemen het KPN Preenteerd, met het aanbieden vane exclusieve content voor klanten met Interactieve TV in het abonnement.

Steeds meer providers bieden dus eigenlijk een “Steeds meer in 1 pakket” aan.

En dan wordt het toch wel steeds lastiger kiezen. Welke extra’s wil je?

De prijs voor een dergelijk alles in 1 pakket wordt dan ook steeds minder de doorslaggevende factor, maar steeds meer datgene dat in het betreffende alles in 1 pakket wordt aangeboden.

Voor sportliefhebbers wordt dat mischien wel Ziggo, met hun exclusieve zender Ziggo Sport. Wil je liever de exclusieve content van KPN, dan kies je waarschijnlijk niet voor Ziggo.

En zo zijn er nog meer providers bezig met hun eigen, vaak exclusieve, content.

Gelukkig maar dat overstappen naar een andere provider, via ons, nog steeds net zo gemakkelijk is!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op