Blog

Pluspakket bij KPN Compleet

25 november 2016 / Algemeen / Door Anthonie

Het gemis per 1 januari aan mogelijkheden om de content van HBO te kunnen kijken wordt door KPN op een ludieke manier opgevangen. Klanten krijgen van KPN geen vervangend aanbod voor het wegvallen van de series en films van HBO. Ziggo daarentegen zal, en dat exclusief, de series en films van HBO wel aan haar klanten doorgeven.

In plaats daarvan gaat KPN het eigen pluspakket met het video on demand van films en series fors uitbreiden.

Klanten die in een gebundeld abonnement, met KPN noemt men dit het KPN Compleet abonnement, vaste en mobiele diensten als klant afnemen, mogen een tv abonnement gratis uitkiezen.

Tot nu toe was HBO één van de keuzemogelijkheden, die dus per 1 januari zal wegvallen. Klanten die in het verleden HBO hebben gekozen krijgen als compensatie automatisch per 1 januari het pluspakket gratis.

Gratis is natuurlijk altijd leuk, maar echte fans van de HBO series en films zijn daarmee natuurlijk niet heel erg blij.

Gelukkig biedt KPN meer mogelijkheden, en kan het gratis tv-abonnement tussentijds ook veranderd worden. KPN biedt de keuze uit het eerder genoemde gratis pluspakket, FOX Sports Eredivisie, en het Kidspakket. Daarbij zal soms, zeker als je al een abonnement had op het pluspakket, de maandelijks te betalen bedragen verlaagd worden.

Nu hadden veel mensen gehoopt dat er een andere mogelijkheid ter compensatie zou worden aangeboden, zoals Film1 of een gratis abonnement op Amazon Prime, maar dat blijkt KPN dus niet aan te bieden, alhoewel de geboden keuzemogelijkheden natuurlijk best wel leuk zijn.

Voor fervente fans van bijvoorbeeld Games of Thrones zal het echter geen optie zijn.

Deze serie, net als de andere series en films van HBO zijn alleen via een overstap naar Ziggo te zien. Of natuurlijk op andere, niet altijd even legale, manieren via het internet.

Daarbij is deze content gaan kijken via een niet-legale aanbieder, natuurlijk in Nederland op geen enkel moment een optie!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op