Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

Online glasvezel

Ben je op zoek naar een Online Alles in 1 Pakket, maar twijfelt u tussen de verschillende varianten? Je kan al vanaf €50 per maand bellen, internetten en TV-kijken. Wij zetten de verschillende pakketten van Online voor je op een rij, zodat u ze kunt vergelijken.

Sorteren op

Start Alles in 1 Pakket

Zoekt u naar een voordelig Online Alles in 1 Pakket? Dan kunt u gebruik maken van Start. U ontvangt glasvezel internet met een 50 Mb/s download- én uploadsnelheid. U kunt rekenen op 3 emailadressen en een wifi-modem in bruikleen. Daarnaast kunt u voordelig bellen en gebruik maken van nummerbehoud. U ontvangt binnen het Start Online Alles in 1 Pakket 60 TV-zenders, waarvan 15 in HD. Daarnaast kunt u gebruik maken van de videotheek of erotheek en optioneel TV gemist afnemen. Verder kunt u TV kijken op uw smartphone, tablet en PC en kunt u live TV pauzeren of tot 5 uur opnemen.

Extra Alles in 1 Pakket

Zoekt u naar een hogere internetsnelheid? Het Extra Online Alles in 1 Pakket is qua bellen en televisie gelijk aan het Start pakket. U betaalt een iets hogere prijs per maand, omdat de snelheid van het internet hoger ligt. U maakt opnieuw gebruik van glasvezel internet, al ligt de maximale snelheid nu op 60 Mbps, voor zowel de download als de upload. Dit betekent dat u hier ook met meerdere gebruikers uitstekend mee uit de voeten kunt.

Power Alles in 1 Pakket

Wenst u niets minder dan het beste af te nemen? Met het Power Online Alles in 1 Pakket kiest u voor de maximale internetsnelheid, van 100 Mbps voor download en upload. Daarnaast kunt u standaard gebruik maken van TV Gemist, waardoor ook het TV-pakket uitgebreider is. Bovendien kunt u tot 100 uur aan televisie opnemen, zodat u nooit meer iets hoeft te missen.