Blog

Online alles in 1 pakket ultrasnel

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Lekker volop genieten van het internet, de televisie en ook je telefoon. Met het Online alles in 1 met pakket „ultrasnel” kun je al het goed combineren en afnemen van een partij. Dit betekent dat in tegenstelling tot losse abonnementen je veel minder geld kwijt bent. En dat is natuurlijk wel een heerlijke gedachte. Toch? Je kunt zelf beslissen hoe je je pakket wilt samenstellen en kiezen voor ultrasnel internet!

Het internet bij het Online alles in 1 met pakket “snel”

Bij het Online alles in 1 met pakket „ultrasnel” kun je tot vijftig megabyte per seconde downloaden en vijf megabyte per seconde uploaden. Internet is gewoon niet meer weg te denken. Er worden tegenwoordig ook veel meer eisen aan het internet gesteld. Als je een actieve online gamer bent of voor je werk een snelle internetverbinding nodig hebt dan kunnen we je het Online alles in 1 met pakket „ultrasnel” van harte aanraden. Het is een pakket waarmee je dan uitstekend uit de voeten kunt. Zelfs als veel mensen tegelijk van het internet gebruik maken merk je nog weinig verschil.

De telefoons lekker laten rinkelen!

Met het Online alles in 1 met pakket „ultrasnel” kun je iedereen voor een laag bedrag per minuut bellen. Je kunt iedereen bereiken en iedereen kan jou bereiken. Een uitstekende combinatie! Ook kun je een bundel afnemen waarmee je onbeperkt kunt bellen naar mobiele en vaste nummers binnen Nederland. Daarnaast zijn er een drietal verschillende internationale bundels waar je uit kunt kiezen. Je kunt de landen binnen die bundel dan onbeperkt bellen. En dat is natuurlijk wel een heerlijke gedachte als je veel familie of vrienden in het buitenland hebt.

Alle tijd om lekker te zappen bij het Online alles in 1 met pakket “ultrasnel”

In het Online alles in 1 met pakket „ultrasnel” zit natuurlijk ook een mooie set televisiekanalen. Ook kun je kiezen uit verschillende radiozenders om naar te luisteren. Als je dus aan het bellen bent of het internetten dan kun je ook nog de tv of de radio aandoen om daar van te genieten. Kies je voor een harddiskrecorder dan kun je ook nog eens tot tweehonderd vijftig uur opnemen. Je zult je dus nooit vervelen en je kunt volop genieten van alles wat er op de televisie te zien is.

Kies gewoon voor het Online alles in 1 met pakket “ultrasnel”


3P 728x90