Blog

Nieuwe KPN klanten automatisch glasvezel als er glasvezel beschikbaar is

11 juli 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Iedereen gebruikt tegenwoordig natuurlijk veel en vaak internet. Maar wanneer je jouw internet echt intensief gebruikt bijvoorbeeld voor het downloaden van films of iets dergelijks wilt u natuurlijk wel de hoogst mogelijke internetsnelheid. Bij KPN bieden wij nieuwe klanten bij ieder pakket altijd standaard de hoogst mogelijke snelheid. Dit houdt in dat als er bij een glasvezelnetwerk beschikbaar is zonder dat je daar iets extra’s voor hoeft te doen of te betalen. Dit is de service en de klantvriendelijkheid die je van KPN mag verwachten.

En dat je als nieuwe klant automatisch het snelst mogelijke internet krijgt is zeker niet het enige voordeel dat wij je bieden. Want we maken het overstappen jou nu wel heel gemakkelijk met onze volledige overstapservice. Deze overstapservice houdt in dat wanneer je nog geen klant van KPN bent wij voor jou je abonnement opzeggen. En als je bijvoorbeeld een alles in 1 pakket bij KPN neemt zeggen we dan ook zowel internet, televisie als bellen op. En dit is nog niet alles, wanneer iets uit jouw pakket niet direct werkt of problemen geeft sturen we geheel kosteloos een monteur langs die zorgt dat het in orde komt. Eigenlijk is een abonnement bij KPN een garantie dat je zorgeloos kunt internetten, bellen en televisie kijken zonder grote problemen. En mocht er toch een klein probleem optreden dan bel je natuurlijk ook volledig gratis en 24 uur per dag naar onze vriendelijke klantenservice. En hierom staat KPN bekend als een bedrijf dat altijd en overal goed voor haar klanten zorgt. Daarom zullen we je nooit teleurstellen!

Op steeds meer plekken in Nederland wordt een glasvezelnetwerk aangelegd en dat zal de komende jaren alleen nog maar verder toenemen. Dit betekent dat steeds meer klanten van KPN zullen gaan profiteren van razendsnel internet en dat tegen de lage prijs die je gewend bent te betalen. Je zult direct merken dat downloaden en surfen via een glasvezel verbinding veel sneller en prettiger werkt.
Door gebruik te maken van het aller-snelste internet dat er voor handen is bespaart je tijd en dus uiteindelijk ook geld. Verspil niet langer tijd aan trage websites en ellenlange downloads en stap vandaag nog over naar KPN. Dan profiteer je niet alleen van het aller-snelste internet maar ook nog eens van onze geweldige service en scherpe prijzen.

 

Al met al hopen we dat duidelijk is dat een overstap naar KPN ook voor jou altijd een stap vooruit is. Je krijgt toegang tot de beste diensten zoals razendsnel internet via glasvezel en interactieve televisie. Daarbij staan wij ervoor dat je zelf geen moeite moet hoeven doen voor bijvoorbeeld jouw internet.
Als er iets niet blijkt te werken hoef je niet lang te wachten op onze gratis monteur die het komt repareren. En mocht er toch iets misgaan kun je altijd onze gratis klantenservice raadplegen. Wij hopen je snel als klant te mogen begroeten om te laten zien wat wij in huis hebben.