Blog

Nieuwe concurrentie Netflix van UPC

02 april 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Let op: UPC is vanaf nu Ziggo

Dinsdag 1 april heeft UPC MyPrime aangekondigd, een nieuwe dienst waarbij je duizenden films en series mee kan bekijken. MyPrime zal €6,50 per maand gaan kosten, dit is minder dan bij de grote concurrent Netflix dat €8,50 per maand kost.

Films en series

Met MyPrime kunt u duizenden films en series kijken. In het begin zullen er nog geen duizenden films en series opstaan, maar dagelijks voegt UPC nieuwe films en series toe aan MyPrime. Op dit moment zijn er al films te vinden zoals Alles is liefde en alle Lord of the Rings films. Bij de series kunt u op dit moment bijvoorbeeld Sex in the City en Criminal Minds vinden. Er zijn veel klassieke films te zien en UPC zegt zich hier ook op te richten.

Gratis MyPrime

Bij de alles in een pakketten Power en Extra Power krijgt u gratis MyPrime, u moet dan wel in bezit zijn van Horizon TV. De bestaande UPC-klanten met alles in 1 Power of alles in 1 Extra Power krijgen niet de streaming-dienst gratis. Deze mensen moeten hun pakket veranderen of verlengen om in aanmerking te komen voor de gratis streaming dienst.

Hogere prijzen

Met de introductie van MyPrime gaan de prijzen van de pakketten per 1 april ook omhoog.
Hieronder ziet u een tabel met de nieuwe prijzen van zowel alles in 1 als 2 in 1 pakketten

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op