Blog

Nieuw bij CanalDigitaal

31 maart 2017 / Internet en TV nieuws / Door Anthonie

De Nederlandse provider CanalDigitaal, vooral bekend van televisie via de Satelliet, komt met een opmerkelijk nieuwtje. Tijdelijk voor een half jaar is namelijk een nieuwe televisiezender te bekijken, Fishing en Hunting Channel.

De naam van de zender geeft precies aan waar de programma’s die te bekijken vallen over gaan, jagen en vissen.

Nu is natuurlijk in het veel te kleine Nederland jagen niet echt een bekende en sterk verbreide sport, maar vissen is dat wel. Talloze Nederlanders vissen namelijk. Hetzij in stilstaande meertjes en plassen, in rivieren, of natuurlijk aan of op de zee.

Vissen is dus een sport die erg geliefd is in Nederland, en er wordt erg weinig zendtijd vrijgemaakt voor deze sport.

CanalDigitaal speelt daar dus als eigenlijk eerste aanbieder in Nederland op in. En daar zal het bedrijf ongetwijfeld een groot aantal televisiekijkers toch een plezier mee gaan doen. Want vissen is, althans voor de liefhebber, niet alleen leuk om zelf te doen. Ook het kijken en het opdoen van tips zal bij liefhebbers het hart doen versnellen.

Nu vis ik zelf niet zo heel erg vaak, maar ik kijk er toch wel regelmatig naar op notabene Amerikaanse kanalen. Daar zie je regelmatig programma’s over sportvissen, en hoe gek het misschien ook mag klinken, dat is erg rustgevend. Vooral waarschijnlijk om op televisie te kunnen bekijken hoeveel pijn en moeite deze sportvissers tijdens wedstrijden moeten doen om een goed resultaat te bereiken.

Dus zal CanalDigitaal ongetwijfeld hiermee een shot in de roos hebben gedaan.

Maar goed, om eerlijk te zijn, het merendeel zal nooit naar deze zender kijken. Het is natuurlijk een compliment waard dat CanalDigtaal ook dergelijke nicezenders wil aanbieden. Als het om het grote publiek ging zijn er zenders die niet of nauwelijks in Nederland te kijken zijn, maar wel erg geliefd zijn of waren. Om maar een voorbeeld te noemen, Fox HD.

2 reacties op “Nieuw bij CanalDigitaal”

 1. Schuiling schreef:

  geachte kpn jullie hebben kanaal 311 rtl louhns weg gehaald waarom mijn vrouw was er zeer attent mee

  • Anthonie schreef:

   Goedemorgen!

   Klopt het dat je RTL Lounge bedoelt bij een KPN internet en TV of alles-in-1 pakket?
   Deze zou je als het goed is moeten ontvangen op kanaal 73.

   Groet,
   Anthon van Allesineenpakketten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 5 =