Blog

Max Verstappen prominent bij Ziggo

24 februari 2017 / Algemeen / Door Anthonie

Op 26 maart aanstaande begint het nieuwe formule 1 seizoen, waarbij natuurlijk onze trots Max Verstappen wederom het publiek zal verwennen met zijn rijstijl en prachtige inhaalmanoeuvres.

Dat de jonge Nederlander steeds populairder wordt, en door hem de wedstrijden om de formule 1, is ook de sportzenders van Ziggo natuurlijk niet ontgaan.

Omdat de sportzenders van Ziggo ook erg populair zijn, bekend werd al deze week dat maar liefst 80% van de abonnees van Ziggo naar sport kijkt via de zenders, zal vanaf komend seizoen in de formule 1 deze Max Verstappen een prominente rol krijgen tijdens de uitzendingen voor de formule 1.

Dat is natuurlijk ook wel een klein beetje logisch, want het succes van de sportzenders is voor een groot deel te danken aan Max, en diens nog steeds verder stijgende populariteit.

Mede daardoor hebben Ziggo sport en de formule 1 coureur ook voor dit seizoen afspraken gemaakt. En dus gaat hij een prominente rol spelen in de diverse uitzendingen rondom te verschillende grandprixs, te beginnen met de grandprix van Australië in het weekeinde van 24 tot 26 maart 2017.

Zo schuift de coureur na iedere grandprix op maandagavond aan in het sportprogramma Peptalk van presentator Jack van Gelder. Een nieuw programma is het programma van presentator Olav Mol dat iedere maandagavond na een grandprix om 19:00 uur wordt uitgezonden.

Nieuw is ook het programma Formule 1 Café dat vrijdagavond om 22:00 uur wordt uitgezonden, voor het eerst op 24 maart 2017.

Naast ander sport wordt formule 1, en dus Max Verstappen, uitgebreid belicht op Ziggo Sport, zowel op Ziggo Sport Kanaal 14, als op Ziggo Sport Select HD.

De echte fans kunnen dan in ieder race weekeinde hun hart weer gaan ophalen. Nu blijft het natuurlijk hopen dat ook het komende seizoen weer vol met prachtige racemomenten zal komen te zitten, en even mooie overwinningen van Max Verstappen. Want heel Nederlander zal dit seizoen achter de jongen formule 1 coureur staan.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op