Blog

KPN maakt Alles-in-1 en tv-abonnement duurder

18 mei 2015 / Algemeen / Door Anthonie

KPN gaat per 1 juli aanstaande een aantal prijswijzigingen doorvoeren. Met name de prijzen van de belangrijkste Alles-in-1 abonnementen en het erotiek tv-abonnement zien een aantal wijzigingen. Het HD-abonnement zal volledig worden geschrapt.

 

Het standaard Alles-in-1 abonnement wordt van 59 euro naar 60 euro per maand verhoogd. Verder gaat KPN ook de beltarieven wijzigen. Het starttarief en de prijs per minuut wordt per genoemde datum 10 eurocent. Hierdoor wordt het starttarief een klein beetje goedkoper, maar wordt de prijs per minuut een klein beetje duurder.

Erotiek abonnement wordt duurder

Een van de opvallende prijswijzigingen is die van het erotiek tv-abonnement, welke per 1 juli duurder wordt. In ruil voor de prijsstijging krijgen abonnees wel een extra erotiek kanaal cadeau. Het abonnement zal 12,50 euro per maand gaan kosten. Daarmee wordt het erotiek abonnement dan 1,5 euro duurder. Deze wijziging is op één lijn met de prijzen van concurrent Ziggo, waar het erotiek abonnement ook 12,50 euro per maand kost.

 

Naast de prijswijzigingen laat KPN het aanvullende HD-abonnement vervallen. De 9 zenders die onder dat abonnement vallen worden verdeeld over het basispakket en het Plus-pakket. Op dit moment kost het HD-abonnement nog 7,50 euro per maand.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op