Blog

KPN breidt haar HD aanbod verder uit met Fox en Disney

27 maart 2015 / Algemeen / Door Anthonie

KPN heeft haar HD-zenderaanbod weer per direct uitgebreidt met de HD-zenders Disney Channel, Disney XD en Fox. Al deze nieuwe zenders zijn per direct beschikbaar bij KPN Interactieve Televisie. Deze zenders zijn te vinden op kanaalnummers 714, 727 en 728. Echter zullen de decoders wel opnieuw opgestart moeten worden. Disney XD is een 24-uur kanaal wat nu ook in HD kwaliteit doorgegeven wordt.

KPN blijft uitbreiden

KPN geeft een signaal af met het toevoegen van deze nieuwe HD-kanalen, vooral zo kort na het toevoegen van het Duitse Plus zenderpakket. Het pakket zal de eerste zes maanden gratis zijn voor iedereen die het afneemt.

Daarnaast heeft KPN bevestigd dat alles wordt rechtgetrokken bij de abonnees waarbij dit nog niet zo is. Er is dan ook een grote mogelijkheid dat KPN met meer nieuwe zenders of meer pakketten komt. Hierbij wordt vooral in de gaten gehouden dat door de fusie van UPC en Ziggo er een grote groep klanten hier niet blij mee zullen zijn. Met dit soort acties probeert KPN al een lange tijd ontevreden kabelklanten voor zich te winnen.

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op