Blog

KPN Biedt Netflix via Interactieve TV

16 oktober 2015 / Algemeen / Door Anthonie

KPN, en dat is toch wel één van de grotere providers in Nederland, bewijst maar weer eens goed naar haar klanten, en vooral de wensen van haar klanten, te luisteren.

Kortgeleden werd al bekend, dat uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen bijna geen televisie meer kijken, maar steeds meer via streamingdiensten naar tv-programma’s kijken. Vaak omdat ze de betreffende uitzending op een ander moment willen kijken, en vaak ook omdat ze zelf willen bepalen hoe, waar, en dus wanneer de betreffende programma’s bekeken worden.

KPN voegt nu de streamingdienst, of misschien wel het online tv-kanaal, Netflix toe aan het menu van de interactieve TV van KPN.

Dat is vooral goed nieuws voor de velen die nog geen smartTV bezitten, want hierdoor kan je Netflix op alle TV’s, smart of niet, bekijken. Je gaat simpel via de decoder, direct naar het programma van Netflix.

Vanzelfsprekend moet je wel de beschikking hebben over een abonnement van Netflix. Je kunt inloggen door jouw inloggegevens in het menu van Interactieve TV van KPN in te geven. Ben je nog geen abonnee van Netflix, moet je dat dus wel eerst worden, en dat kost slechts 7,99 euro per maand.

Een primeur van KPN

Daarmee is KPN dus de allereerste provider in Nederland, die deze toevoeging mogelijk maakt.

Overigens moeten we er wel even bij vermelden dat dit pas vanaf eind oktober 2015 mogelijk is, wanneer de eerste 20.000 klanten toegang zullen krijgen. In een later stadium in 2015 volgens de overige klanten van KPN, maar hierdoor zullen zonder twijfel meer mensen besluiten een alles in 1 pakket van KPN af te nemen.

Immers, dit is een aanvulling waar veel liefhebbers van series zeker van zullen gaan genieten.

Ben je klant van Telfort of XS4all, dan hoef je niet over te stappen naar KPN, want omdat dit dochterbedrijven zijn, wordt deze mogelijkheid ook aan de klanten van Telfort en XS4all geboden, ook later dit jaar.

Het is overigens nog niet bekend of er meer providers zullen volgen, of dat er andere providers met Netflix over deze mogelijkheid aan het praten zijn.

Ben je ook een Netflixliefhebebr, en dat zijn er toch al wel 1,3 miljoen in Nederland, en heb je geen abonnement van KPN, of Telfort / XS4all, dan is het misschien toch verstandig om over te stappen.

Daarvoor kan je het beste onze vergelijkingstool gebruiken, zodat je jouw huidige alles in 1 pakket kunt vergelijken met de pakketten die deze drie providers aanbieden.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op