Blog

Hoe interessant is een alles in 1 aanbieding echt?

25 juni 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Dat het afsluiten van een alles in 1 pakket vandaag de dag misschien wel populairder is dan ooit hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Een alles in 1 pakket komt namelijk met een zeer interessant financieel voordeel en daar wil uiteraard iedereen maar wat graag van kunnen genieten. Naast het feit dat het afsluiten van een alles in 1 pakket steeds voordeliger is dan verschillende diensten individueel aan te vragen kan er zelfs nog meer worden bespaard, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een alles in 1 aanbieding. Dergelijke aanbiedingen worden regelmatig door de providers de wereld ingestuurd, maar blijken in de praktijk toch niet altijd even interessant te zijn.

Wat is een alles in 1 aanbieding?

Door gebruik te maken van een alles in 1 aanbieding profiteer je van alle voordelen die een alles in 1 pakket met zich meebrengt, maar wordt het afsluiten van de verschillende diensten als geheel nog voordeliger. Welk extra voordeel een aanbieding precies oplevert is echter afhankelijk van de actie in kwestie. De ene aanbieding kan je bijvoorbeeld voorzien van een gratis maand terwijl een andere weer een voordeel kan toekennen voor een bepaald aantal maanden. In een andere situatie kunnen mogelijke opstartkosten dan weer worden kwijtgescholden en ga zo maar door. Hoe dan ook hebben alle verschillende alles in 1 aanbiedingen één ding met elkaar gemeen en dat is dat ze de klant steeds een extra interessant voordeel te bieden hebben.

Voordelen van een alles in 1 aanbieding

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, door een alles in 1 aanbieding kan je direct aan het begin van je overeenkomst steevast rekenen op een verlaagde kostprijs of een ander interessant voordeel. Dat zorgt er voor dat je pakket op het eerste zicht veel voordeliger wordt. Verschillende grote providers zoals KPN, Vodafone, Ziggo en Tele2 hebben altijd wel een mogelijke aanbieding lopen waardoor potentiële klanten er toe worden aangetrokken om bij hun een pakket af te nemen.

Nadelen van een alles in 1 aanbieding

Het feit dat je bovenop het standaard voordeel nog een extra vermindering kan krijgen op het kostenplaatje van je alles in 1 pakket klinkt uiteraard als muziek in de oren, maar let op. Veel aanbiedingen bieden het extra financiële voordeel slechts aan voor één of enkele maanden. Na afloop van de promotieperiode wordt de prijs vervolgens naar het standaard niveau terug opgetrokken. Dat geldt overigens niet alleen voor alles in 1 pakketten, maar ook voor bijvoorbeeld internet en tv pakketten. Omwille van deze reden wordt het dan ook steeds aangeraden om vooral met het standaard prijskaartje rekening te houden. Alleen op die manier voorkom je na het afsluiten van een alles in 1 pakket vervelende verrassingen.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op