Blog

Het beste alles in 1 pakket

26 november 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Het beste alles in 1 pakket van Nederland. Dat is een term waar veel providers mee schermen. Maar dat kan je natuurlijk niet zomaar geloven, want ze zeggen het immers allemaal.

Het probleem is dat ze ook allemaal schermen met een grote hoeveelheid tevreden klanten. Ze hebben allemaal goede reviews, en ga zo maar door. Maar hoe kan je nou weten wat het beste alles in 1 pakket is, waar moet je opletten. Vooral als je uit onafhankelijke bron wil vernemen welk pakket nu echt het beste is?

Het beste alles in 1 pakket vinden

Het probleem met dit alles is, dat er niet echt een onafhankelijk bron is voor dit soort dingen. Het dichtste bij onafhankelijk is in Nederland de Consumentenbond, maar er zijn bij deze vraag nog veel meer problemen. Niet is namelijk onafhankelijk, en alle providers hebben eigenlijk ook wel gelijk.

De meeste van hun klanten zijn inderdaad erg tevreden, en die geven goede reviews. Spiegel dat maar eens aan je zelf. Over de meeste winkels en websites waar je koopt ben je tevreden. Anders zou je niet daar kopen, dan zou je naar een ander gaan.

Een indicatie of het alles in 1 pakket van een bepaalde provider goed of minder goed is, is het aantal klanten dat naar een andere provider gaat. Maar zie die gegevens maar eens te krijgen. Misschien helpt zoeken via Google.

Laten we voorop stellen, dat de meeste providers technisch gezien even goed zijn, want ze gebruiken doorgaans dezelfde infrastructuur, soms zelfs van elkaar, en dezelfde technische apparaten. Dan zijn eigenlijk alleen nog het aanbod, en de prijs die je daarvoor moet betalen, over om te bepalen of dit aanbod het beste alles in 1 pakket is.

Doorgaans wordt overigens aangenomen dat Ziggo de beste is, of laten we het zo zeggen één van de betere. Dat kan je onder andere zien aan de grote groep huishoudens die klant zijn bij Ziggo.

Dus ze zijn in ieder geval de grootste.

Wil je het beste pakket? Controleer dan onze vergelijker. Bekijk wat jij in het alles in 1 pakket wilt hebben, vergelijk vervolgens de prijs, en kies daaruit de grootste aanbieder, of de goedkoopste aanbieder. De kans is dan vrij groot dat je voor jouw situatie het allerbeste pakket hebt gekozen.

Maar val in ieder geval niet voor de mooist of leukste reclame!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op