Blog

Hbb TV bij Ziggo

15 maart 2016 / Algemeen / Door Anthonie

We kunnen ons voorstellen dat veel van onze lezers het saai beginnen te vinden, maar we moeten weer goed nieuws melden voor alle Ziggo-klanten. Want vanaf vandaag hebben meer dan vier miljoen klanten van Ziggo toegang gekregen tot de interactieve televisiedienst Hbb TV.

Dat had Ziggo overigens geruime tijd geleden al aangekondigd, maar vandaag is het dan zo ver, en dat wil weer zeggen dat Ziggo een prachtige en grote uitbreiding doet om het klanten van het bedrijf nog beter naar de zin te maken. En dat lukt natuurlijk ook weer, met deze zoveelste uitbreiding van het pakket.

Hbb TV

Hbb TV wordt door Ziggo aangeboden bij onder ander NPO 1, 2 en 3, bij Net 5 en SBS 6, en bij Veronica.

En voor het geval dat je nog niet helemaal precies weet wat Hbb TV nu precies is, daarmee kun je eerder uitgezonden programma’s terug kijken, en bij sommige uitzendingen kun je allerlei extra informatie krijgen.

Zo is het bijvoorbeeld bij de Champions League-wedstrijden die op SBS 6 worden uitgezonden, mogelijk om extra en actuele informatie naast de live-beelden op het scherm te krijgen.

Overigens kan dat alleen als je een televisie of TV-decoder hebt, die Hbb TV mogelijk maakt.

Niet alle door Ziggo geleverde decoders maken dit helaas mogelijk, waarbij bijvoorbeeld de Horizon mediabox en de kabeldecoders van Samsung en Humax het gebruik nog niet mogelijk maken. En bovendien moet Hbb TV wel in het menu van de TV geactiveerd worden.

Heb je dus de verkeerde decoder, kun je natuurlijk altijd verzoeken om een andere, want deze extra uitbreiding zal voor veel Ziggo-klanten absoluut een waardevolle aanvulling zijn, waarbij er zeker in de toekomst nog veel meer mogelijk wordt.

We zijn benieuwd of dit saaie nieuws blijft voortgaan, of dat er binnenkort ook eens nieuws komt van een andere provider die wat nieuws ter beschikking gaat stellen aan haar klanten, of wat voor uitbreiding Ziggo de volgende keer mogelijk gaat maken.

Dat Ziggo zo veel doet voor haar klanten is wat ons betreft ook wel eens een compliment waard, en wellicht een bloemetje.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op