Blog

Gratis veiligheidssoftware bij XS4ALL

05 maart 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Veiligheidssoftware voor 3 Pc’s gratis bij XS4ALL!

XS4All is een uitstekende provider van een alles in een pakket. Een alles in een pakket is een pakket welke bestaat uit internet, televisie- en radiozenders en natuurlijk ook telefoon. Je kunt zelfs je huidige telefoonnummer mee verhuizen naar XS4All. Het is geen probleem om dus over te stappen naar een alles in een pakket van XS4All. Het biedt volop voordelen. En een daarvan is toch wel, dat je minder betaald dan wanneer je een aantal losse abonnementen hebt voor internet, televisie en telefoon. Het is daarom slim om gewoon over te stappen! Toch?

Volop voordeel!

Daarnaast biedt XS4all nog veel meer. Zo zijn er geen eenmalige kosten bij het afsluiten van een alles in 1 abonnement. Tevens krijg je gratis veiligheidssoftware voor drie computers. Dus je kunt je laptop, pc en computer van iemand anders goed beveiligen. Normaal betaal je hier net geen zestig euro voor. Nu krijg je dit er gratis bij. En dat is natuurlijk wel goed nieuws! En een goed alles in een abonnement en ook nog eens een gratis pakket veiligheidssoftware! Het is een uitstekende combinatie.

Kies voor XS4all!

Wacht niet langer en bekijk de verschillende pakketten van XS4all. Ontdek welke mooie pakketten er zijn en hoe ook jij een alles-in-1 pakket van XS4all kunt krijgen. Krijg daarbij de veiligheidssoftware voor 3 Pc’s er gratis bij van XS4all. Betrouwbaarheid, snelheid en een betaalbare prijs! De combinatie van XS4All is al perfect voor duizenden mensen! En wij weten dat het dat ook voor jou is.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op