Blog

Geen eenmalige kosten bij XS4ALL!

02 maart 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Een van de providers van alles in een pakketten is XS4all. XS4all is een partij die mooie stabiele pakketten aanbiedt voor een uitstekende prijs. Het is mooi om te zien welke verschillende pakketten XS4all kent. Niet alleen hebben ze een sterk internetsignaal en een top verbinding, maar daarnaast is er ook een goed televisiesignaal en zijn er volop radiozenders. Natuurlijk mag je het bellen ook niet vergeten bij de alles in 1 pakketten van XS4all.

Eenmalige kosten?

XS4all kent geen eenmalige kosten. Er zijn geen aansluitkosten! En dat is natuurlijk wel mooi meegenomen. Er zijn geen eenmalige kosten bij XS4ALL! Eigenlijk kun je het wel uitschreeuwen hoe mooi en goed XS4all hiermee om gaat. Het is een eerste welkomstcadeau wat je van hun krijgt. En hierna is het voordeel natuurlijk dat je een mooi alles in een pakket hebt. Een pakket welke veel goedkoper is dan een los internet abonnement, een lost abonnement voor de tv en radio en een apart abonnement voor de telefoon. Het is dus al een winst pakker! En hierbij geldt ook nog eens geen eenmalige kosten bij XS4ALL!

Wacht niet langer!

Het is slim en verstandig om te kijken hoe de pakketten bij XS4all zijn samengesteld. Zelfs als je nu al gebruik maakt van een van de andere providers met een alles in een pakket is het slim om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Misschien wil je wel direct overstappen. Dat kan natuurlijk. En dat is ook geen slechte keuze. XS4all biedt gewoon mooie pakketten aan met geen eenmalige kosten bij XS4ALL.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op