Blog

Extra TV Kanalen

22 juli 2016 / Algemeen / Door Anthonie

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een alles in 1 pakket. De mogelijkheden voor deze pakketten zijn enorm divers. Zo zijn er een heleboel extra zenders die je kunt krijgen bij je alles in één pakket. De extra televisiekanalen bieden je veel kijk plezier.

In de meeste alles in 1 pakketten zitten al een heleboel verschillende zenders die je standaard bij het pakket al krijgt. Hoeveel en welke zenders dat kan natuurlijk verschillen per provider. Zo zal je bij de goedkopere abonnementen, een stuk minder zenders krijgen als bij de wat duurdere.

Extra zenders bij een alles in één pakket

Naast deze standaard zenders kun je vaak ook kiezen voor een extra zender pakket. In dit pakket zitten soms wel 50 extra zenders, van binnenlandse zenders tot aan buitenlandse zenders zoals Natgeo WILD en BabyTV.

Ook zitten er vaak buitenlandse nieuwzenders in dit pakket, zo blijf je ook update over de gebeurtenissen in andere landen.

Naast dit extra zenderpakket kun je altijd wel kiezen voor het familiepakket, dit pakket bevat vaak veel kinderzenders.

Ook kun je vaak kiezen een HBO pakket, een Film1 pakket, Eredivisie voetbal, Fox Sports, Indiaanse zenders en het erotiekpakket. Voor dit laatste pakket is het handig dan je er een wachtwoord op zet. Zo kunnen je kinderen niet per ongeluk dingen zien die ze eigenlijk niet moeten zien.

Het HBO en Film1 pakket bestaan uit meerdere zenders, op de zenders worden de hele dag door films en series uitgezonden. De meeste zenders hebben deze films en series niet in hun bestand zitten.

Welk alles in 1 pakket je ook gaat kiezen, je kunt altijd wel kiezen voor extra televisiekanalen. Zo kun je van alles kijken, en je weet zeker dat je ook je kinderen of klein kinderen voldoende keuze hebben aan zenders. Zo is iedereen weer tevreden.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op