Blog

Extra korting bij KPN Compleet

18 september 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Goed nieuws voor iedereen die er aan loopt te denken om een compleet alles in 1 pakket af te gaan nemen bij KPN, want het bedrijf heeft kortgeleden bekend gemaakt, dat er wijzigingen gaan plaatsvinden in het kortingsstelsel bij het Compleet-abonnement van KPN.

Want door het afsluiten van een Compleet-abonnement, krijg je zomaar vijf euro extra korting, op het alles in 1 pakket van KPN, als je dat samen met een mobiel abonnement afsluit.

KPN Compleet is een unieke combinatie van internet, televisie, en de vaste telefoon, waarin ook een mobiel abonnement zit verwerkt. Echt compleet dus.

Combineer je dus als klant van KPN alle vier de diensten, mag je de eerste maanden ook nog eens vijf euro per maand minder te betalen, en dat terwijl de maandelijkse kosten toch al erg gering zijn, hoewel natuurlijk wel afhankelijk van welke combinatie je precies afneemt. Want daarin heb je ook nog eens enorm veel vrijheid, en kan je diverse onderdelen extra afnemen, zoals bijvoorbeeld speciale en extra televisiekanalen.

Overigens komen niet alleen nieuwe klanten in aanmerking voor de extra vijf euro korting, maar ook veel bestaanden klanten.

Zo maakte KPN bekend dat maar liefst 250.000 klanten in aanmerking komen voor de nieuwe extra korting.

KPN Compleet voordelig

Met KPN Compleet heb je dan ook een voordelig pakket, dat alle diensten aanbiedt die je mogelijkerwijs nodig hebt, en zijn ook allerlei extra’s mogelijk, zoals bijvoorbeeld het HBO-pakket, of het Pluspakket-abonnement.

Lekker compleet dus, wat de naam van het pakket al aangeeft, en ook nog eens bijzonder veelzijdig en uitgebreid.

Daarnaast krijg je ook bij KPN Compleet de kwaliteit die je van de KPN gewend bent. Want deze aanbieder is natuurlijk niet voor niets één van de grotere aanbieders op de Nederlandse markt, en staat garant voor stabiele netwerken met een goede ontvangst.

Wil je overigens weten of KPN Compleet ook voor jou de beste oplossing is? Kijk dan snel in onze vergelijker, en bereken het voordeel dat ook jij kunt opstrijken.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op