Blog

Canal Digitaal gaat verder als Online.nl met nieuwe pakketten

11 september 2014 / Algemeen / Door Anthonie

CanalDigitaal gaat online, nee Online. De aanbieder van televisie, internet en telefonie gaat op in Online.nl, een van de oudste en meest betrouwbare aanbieders van de verschillende diensten. Door de krachten te bundelen ontstaat er een nieuwe onderneming, die haar klanten tal van voordelen te bieden heeft.

Canal Digitaal is gek op haar nieuwe broertje

Online.nl staat bekend om razendsnel internet, maar doet nog veel meer. Het bedrijf levert een Alles in 1 Pakket dat uit z’n voegen barst, Live TV die zowel te pauzeren als op te nemen valt, een voordelig pakket voor internet en bellen of razendsnel glasvezelinternet om regelrecht de toekomst in te stappen. CanalDigitaal biedt haar bestaande klanten op die manier graag een kans om tegen heel scherpe tarieven over te stappen naar het nieuwe broertje, die de kwaliteit levert zoals bestaande klanten dat gewend zijn.

Twee maanden gratis Alles in 1 bij Online.nl

Bovendien doet Online.nl daar nog een belangrijke schep bovenop. Nieuwe klanten kunnen er standaard rekenen op een scherpe prijs van €36 per maand, voor zowel het surfen, bellen als televisie kijken. Dit is al inclusief het gebruik van het modem en de overstapservice. Een Alles in 1 Pakket met glasvezelinternet is bovendien al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Als cadeautje doet Online.nl hier nu 2 maanden gratis abonnement bovenop, door de eerste twee maanden zelf de rekening te voldoen voor klanten die overstappen. Dat betekent dat de meer dan 60 interactieve televisiezenders, de belminuten en het internetten nog even helemaal niets kosten.

Alles in 1 Pakket met interactieve TV

De klanten van CanalDigitaal kunnen overstappen naar het Alles in 1 Pakket van Online.nl. Het pakket levert supersnel internet van 30 – 100 Mbps, voordelig bellen en minimaal 60 digitale TV- en 50 radiozenders op. Het is mogelijk om Live TV te pauzeren en op te nemen, of gebruik te maken van een handige app op een smartphone, tablet of PC. Verder zorgt Online voor een handige overstapservice, goede ondersteuning en een bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit.

Internet en bellen

Voldoende aan alleen internet en bellen? Dan zorgt Online.nl voor snel internet tot 50 Mbps, of glasvezelinternet tot 100 Mbps. Uiteraard zorgt de aanbieder voor draadloos internet in heel het huis, net als voor 3 emailadressen, een handige Overstapservice en gratis Hallo Basis, ter waarde van €5 per maand. Bovendien kunnen klanten zo lang bellen als ze willen, binnen de bundel van hun keuze.

Razendsnel internet

Online.nl blijft ten derde een belangrijke aanbieder van alleen internet, waar ook de klanten van CanalDigitaal desgewenst naar kunnen overstappen. Dit levert dezelfde hoge mogelijke internetsnelheden op, uiteraard in combinatie met onbeperkt surfen zonder datalimiet. Klanten krijgen het modem in bruikleen en hoeven dankzij de handige Overstapservice geen lastige opzeggingen te doen of contracten in te vullen. Op die manier hoop Online zoveel mogelijk van de klanten van CanalDigitaal over te kunnen nemen, waar het binnenkort dus niet meer mogelijk is om een Alles in 1 Pakket af te nemen.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op