Blog

Canal Digitaal alles in een

09 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

canal digitaal
Canal Digitaal zorgt er met haar alles in één pakketten graag voor dat je optimaal gebruik kunt maken van televisie, internet en telefonie. Anders dan bij veel andere aanbieders maak je voor televisie gebruik van een satellietschotel. Je krijgt deze gratis in bruikleen, net als het Wifi-modem dat je draadloos kunt gebruiken. Uiteraard heb je bij Canal Digitaal de keuze uit verschillende alles in 1 pakketten, al kun je daarnaast ook zelf een pakket samenstellen.

Canal Digitaal alles in 1 is overgegaan op Online alles in 1

Drie pakketten

Canal Digitaal biedt je drie verschillende standaard alles in 1 pakketten. Maak bijvoorbeeld gebruik van het basispakket met 205 zenders (34 in HD), of kies voor het meer uitgebreide alles in 1 entertainment pakket waarbij je naar 248 zenders kunt kijken en je er 46 in HD ontvangt. Zoveel HD kwaliteit ontvang je bij geen van de andere providers, waardoor het alles in 1 pakket meer dan compleet in elkaar zit. Daarnaast kun je gebruik maken van internet tot 20 Mbit/s, of kun je dit verhogen naar 50 Mbit/s. Uiteraard kun je optioneel gebruik maken van de mogelijkheid tot het opnemen van programma’s en pauzeren van Live TV, net als van de zenders Sport1 en Film1.

Pakket op maat

Wil je liever gebruik maken van een alles in 1 pakket op maat? Je kunt bij Canal Digitaal zelf je pakket samenstellen, waardoor je een uitgebreid pakket voor televisie kunt combineren met een relatief lage internetsnelheid, of andersom. Kies je televisiepakket met de eventuele aanvullende zenders die je wilt. Vink de opties aan waar je gebruik van wilt maken en geef aan hoeveel Mbit/s je aan internetsnelheid wilt ontvangen. Vervolgens kun je kiezen uit diverse opties met het oog op bellen en kun je de installatie van het alles in één pakket van Canal Digitaal zelf uitvoeren, of hiervoor een monteur inhuren.

Voordelig bellen voor maar € 0,09 per minuut met een starttarief van €0,10
Voicemail ontvangen via email
Gratis bellen naar Canal Digitaal abbonees

* Voor €5,- per maand extra uit te breiden naar downloadsnelheid van 50 Mbit/s en uploadsnelheid van 5 Mbit/s

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op