Blog

Canal digitaal alles in 1 pakket Familie

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Canal Digitaal heeft pakketten helemaal speciaal afgestemd voor het hele gezin. Het Canal digitaal alles in 1 Familie abonnement biedt volop vertier voor iedereen. Zo zijn er volop digitale kinderzenders voor op de televisie, maar ook sportkanalen, filmkanalen en kanalen voor volwassenen. De consumentenbond heeft trouwens Canal Digitaal in 2011 en 2012 bekroond als partij met de beste HD beeldkwaliteit. Dat is natuurlijk goed nieuws! Want we willen toch allemaal het beste voor ons gezin?

Wat is er nog meer?

Naast de televisie zit er in het Canal digitaal alles in 1 Familie pakket natuurlijk ook internet en bellen. Je kunt standaard tot twintig megabyte per seconde uploaden of downloaden bij het Canal digitaal alles in 1 Familie abonnement. Daarnaast kun je voordelig bellen.

Enkele voordelen van het Canal digitaal alles in 1 Familie pakket

Allereerst krijg je een pakket van over de vierhonderd euro in bruikleen van Canal Digitaal. Je krijgt een complete HDTV schotelset en een wifi modem tot je beschikking. Je krijgt vijfenzestig digitale televisiekanalen en honderd zeventig normale kanalen. Daarnaast zijn er van deze televisiekanalen vijfenveertig in HD kwaliteit. Je kunt goedkoop bellen en zelfs gratis bellen naar andere Canal Digitaal leden. Er komt trouwens ook een monteur langs om zonder kosten je televisiesignalen te installeren. Het internet en het telefoonsignaal zijn een peulenschilletje.

Waarom langer wachten?

Je kunt het je familie niet aandoen om niet voor het Canal digitaal alles in 1 Familie abonnement te kiezen. Switch nog vandaag of sluit het vandaag nog af. Spijt krijgen is onmogelijk.Alles in 1 Basis 728 x 90