Blog

Canal digitaal alles in 1 pakket Entertainment

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Let op: Canal digitaal alles in 1 is overgenomen door Online.
Meer info omtrent de overname: Klik hier
Meer info omtrent Online alles in 1: Klik hier

De alles in een pakketten rukken snel op. En ze worden steeds meer en beter uitgerust. Zo kent het Canal digitaal alles in 1 Entertainment abonnement maar liefst twee honderd veertig digitale televisiekanalen waarvan er meer dan veertig in HD kwaliteit. Eigenlijk weet je niet meer wat je moet gaan kiezen als je de televisie aandoet. Zo kun je kiezen uit sportkanalen, films kijken en ook erotiek bekijken. Met de uitstekende HD beeldkwaliteit is het een waar genot om televisie te kijken via het Canal digitaal alles in 1 Entertainment abonnement. Daarnaast is er nog veel meer! Zo kun je ook gebruik maken van het internet en bellen.

De internetsnelheid bepaal je zelf!

Bij het Canal digitaal alles in 1 Entertainment pakket kun je zelf kiezen of je een internet snelheid van twintig megabyte per seconde wenst of vijftig megabyte per seconde. Wil je dus gewoon internetten en wat e-mailen dan is het twintig megabyte per seconde pakket voldoende. Wil je regelmatig grote bestanden, films en foto’s downloaden dan kun je beter kiezen voor het vijftig megabyte per seconde pakket.

Televisie via de satelliet!

Bij het Canal digitaal alles in 1 Entertainment pakket krijg je een satellietontvanger en wifi modem kosteloos meegeleverd. Je krijgt ze in bruikleen. En ze worden ook nog eens gratis voor je aangesloten. Bij Canal Digitaal weten ze wel wat service is! Of niet? Hierna kun je zelf het internet en telefoon signaal aansluiten.

Bellen zonder kosten!

Het Canal digitaal alles in 1 Entertainment abonnement biedt je de mogelijkheid om zonder enige extra kosten te bellen naar andere Canal Digitaal abonnees. Het is heerlijk om te ontdekken dat je daarnaast ook tegen lage kosten kunt bellen met je vrienden en familieleden.

Lekker gemakkelijk!

Kies voor de gemakkelijke oplossing en kies ook voor het Canal digitaal alles in 1 Entertainment pakket. Ontdek wat er allemaal mogelijk is. Kies voor een goed alles in een pakket en ontdek nog vandaag de vele voordelen!Alles in 1 Basis 728 x 90