Blog

Canal digitaal alles in 1 pakket Basis

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Vier in een! Je kunt met het Canal digitaal alles in 1 Basis pakket gebruik maken van de digitale televisie, HDTV, bellen en ook van het internet. Het Canal digitaal alles in 1 Basis pakket is het goedkoopste pakket bij Canal digitaal. Alleen de prijs is echter laag en basis, de rest is er volop. Je kunt internetten, bellen en tv kijken met dit mooie pakket. De eerste maand krijg je een volledig pakket van alle televisiezenders van Canal digitaal.

Lekker het internet op!

Surfen kan goed en gemakkelijk met het Canal digitaal alles in 1 Basis abonnement. Je kunt surfen op een snelheid tot twintig megabyte per seconde. Voor het gewone internetten en e-mailen is dit meer dan voldoende. Heb je meer snelheid nodig? Dan kun je hier ook voor kiezen. Geen probleem bij Canal Digitaal. Van Canal Digitaal ontvang je een complete set in bruikleen zonder extra kosten om het internetsignaal te ontvangen. Een monteur kan alles trouwens installeren als je dat wilt.

Lekker voor de buis!

Het Canal digitaal alles in 1 Basis abonnement kent vijfendertig televisiekanalen en elf HDTV kwaliteit kanalen. Daarnaast zijn er nog honderd zeventig kanalen te ontvangen. Het is ongekend om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij het Canal digitaal alles in 1 Basis pakket. Alles in 1 via de satelliet. Canal Digitaal zorgt voor een complete satellietset om de digitale televisie en radio te ontvangen.

Lekker bellen met andere Canal Digitaal abonnees voor niets!

Als je het Canal digitaal alles in 1 Basis pakket hebt dan kun je zonder extra kosten met andere abonnees van Canal Digitaal. Zijn ze niet lid? Dan kun je voor een paar centen per minuut bellen met iedereen in Nederland. Je kunt ook een onbeperkt bellen abonnement afsluiten waarmee je onbeperkt kunt bellen met iedereen in Nederland.

Kies zelf het pakket wat je wilt en gebruik het Canal digitaal alles in 1 Basis abonnement als basis. Veel succes & plezier toegewenst!Alles in 1 Basis 728 x 90