Blog

Alles in een pakket op maat van jouw wensen

14 juli 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Gedurende een lange tijd moest je als klant genoegen nemen met standaard pakketten op vlak van telefonie, internet en televisie. Deze pakketten boden je lang niet altijd precies datgene waarnaar je op zoek was, maar het kwam in de buurt. Tegenwoordig dien je als klant hier niet langer genoegen mee te nemen. Tal van providers waaronder Tele2, KPN en Ziggo bieden hun klanten namelijk de mogelijkheid aan om een alles in 1 pakket of een voordeelbundel samen te stellen op maat van hun wensen. Wens je alleen internet en televisie omdat je thuis geen vaste lijn voor telefonie meer nodig hebt? Geen probleem. Wil je iets meer of net iets minder snel kunnen surfen? Ook dat is mogelijk. Een alles in een pakket op voordeelbundel samenstellen op maat van jouw wensen was nog nooit eerder zo eenvoudig!

Beschikbaarheid op jouw adres 

Wanneer je er voor kiest om een alles in 1 pakket samen te stellen aan de hand van jouw wensen is het belangrijk om in eerste instantie een zogenaamde postcode-check uit te voeren. Deze controle moet duidelijk aangeven of de provider in kwestie bepaalde diensten al dan niet op jouw adres aanbiedt. Is dat niet het geval, dan kan je, je de moeite van het uitvoeren van een berekening besparen en zal je gebruik moeten maken van de diensten van een andere provider.

Alles in 1 vergelijken doet wonderen 

Loop je toch tegen een aantal beperkingen aan bij de provider van je keuze? In dat geval kan een alles in 1 vergelijking uitvoeren je alsnog dat ene pakket bezorgen waarnaar je op zoek bent. Door gebruik te maken van een dergelijke vergelijking krijg je als potentiële klant namelijk een goed beeld van de verschillende pakketten die door de Nederlandse providers worden aangeboden. Door het instellen van de nodige filters wordt het bovendien mogelijk om in slechts enkele seconden tijd het aanbod precies af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien zorgt een alles in 1 vergelijken er ook nog eens voor dat je steeds met zekerheid kan stellen dat je voor het pakket van je keuze over de best mogelijke prijs beschikt.

Beste alles in 1 pakket 

Veel mensen die de keuze hebben gemaakt om een (nieuw) alles in 1 pakket af te sluiten gaan steevast op zoek naar het beste alles in 1 pakket dat op de markt is terug te vinden. Deze valt echter niet zomaar aan te geven, in het bijzonder omdat de wensen van consumenten steeds zeer ver uit elkaar kunnen liggen. De ene persoon zal bijvoorbeeld gebruik willen maken van erg snel internet en zal nood hebben aan een zeer uitgebreid pakket terwijl de ander vooral een zo laag mogelijke prijs zal willen. Ook wanneer je alleen maar genoegen wenst te nemen met het beste alles in 1 pakket op de markt is het dan ook beslist een aanrader om even een objectieve vergelijking uit te voeren. Zo ben je er zeker van dat je uiteindelijk een alles in een pakket zult afsluiten die probleemloos tegemoet komt aan al je verwachtingen.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op