Blog

Advies van ASTRA voor de camping

13 mei 2016 / Algemeen / Door Anthonie

Over niet al te lange tijd breken de vakanties weer aan, en menig Nederlander pakt dan de camper of caravan, en gaat op weg naar de vakantiebestemming. En zoals wij Nederlanders zijn, er is niets zo goed als thuis, en dus willen we genieten van alles dat we thuis kennen en gebruiken.

Het meest bekend zijn natuurlijk zaken als kaas en pindakaas, maar ook zonder de Nederlandse televisiekanalen is een vakantie op de camping in het buitenland natuurlijk niet leuk. Je kunt je afvragen waarom dat zo is, want het buitenland kent natuurlijk haar eigen goede dingen, en vreemde culturen kunnen alleen maar de horizon verbreden.

Het satellietbedrijf ASTRA gaat daar dit jaar toch wel op inspelen, en wil Nederlanders die naar het buitenland trekken voor de vakantie, helpen om een goede ontvangst mogelijk te maken. Daarbij geeft het bedrijf voornamelijk advies over welke schotel en LNB het beste te gebruiken is op de camping in binnen- en buitenland.

Daarbij geeft ASTRA aan dat de juist LNB, ook wel schotelkop genoemd, er voor kan zorgen dat de ontvangst van de Nederlandse satellietkanalen het meest rendement kan geven. Daarbij wordt dan vooral een goede ontvangst, en een ontvangst van alle gewenste kanalen aangegeven.

Want er is natuurlijk niets nog meer frustrerend, dan een ontvangst met veel ruis of andere storingen.

Overigens is het juiste pakket daarbij natuurlijk ook van groot belang. Want als een pakket wordt afgenomen, zonder pakket van bijvoorbeeld CanalDigitaal of TV Vlaanderen kan je alleen de gratis satellietkanalen bekijken, en heb je dus alleen BVN als Nederlandse zender, waarin niet de juiste zenders zijn opgenomen, dan kan je de favoriete kanalen niet bekijken.

De ASTRA Demonstratiecamper

Om advies voor een goede ontvangst te krijgen, hoef je eigenlijk als kampeerder niet eens zo heel veel te doen.

ASTRA komt met een demonstratiecamper door heel Nederland, en laat tijdens de demonstratiedagen aan iedereen die advies nodig heeft, zien wat de juiste schotels en LNB’s zijn, en hoed je er voor kan zorgen dat ook de ontvangst van de kanalen het beste kan worden ingesteld.

Dus als jij problemen hebt op de camping met de ontvangst, bezoek dan de ASTRA Demonstratiecamper, en stel je vragen.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op