Blog

Ziggo en Myprime

09 oktober 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Ben je klant van Ziggo, en dat is één van de grotere aanbieders op het gebied van Televisie, internet en bellen, en dus één van de grotere aanbieders van alles in 1 pakketten in Nederland, dan kan het zomaar zijn dat je erg blij wordt van de ontwikkelingen die Ziggo op dit moment doormaakt.

Het bedrijf gaat namelijk Myprime, dat wordt aangeboden bij veel Alles in 1 pakketten, uitbreiden.

Op zich was dit toch al een mooie uitvinding, want daardoor kon je van diverse series, ook al wordt dat niet uitgezonden op één van de televisiekanalen, toch aföeveringen en hele seizoenen bekijken.

En dat, en dan bedoelen we dat je iets kunt kijken wat je graag wilt, op een moment dat je zelf wilt, wordt toch wel steeds belangrijker. Immers, opdeze manier mis je geen minuut meer van je favoriete serie.

Door de uitbreiding kan je complete seizoenen bekijken via Myprime van series die afkomstig zijn van ABC, zoals bijvoorbeeld al het complete elfde seizoen van Grey’s Anatomy, en diverse andere erg populaire series uit de USA, en andere landen.

Met Myprime, je krijgt het standaard bij de meest verkocht alles in 1 pakketten van Ziggo, kan je dan ook veel series bekijken, maar ook honderden films.

Je kunt Myprime eigenlijk vergelijken met de videodiensten van Netflix, Amazone, en ga zo maar door. En daar heb je vast al veel over gehoord. Nadeel, voor Netflix of Amazone Prime, moet je wel extra betalen, Heb je Myprime al, dan zit het standaard in je Ziggo-abonnement.

Myprime niet altijd standaard

Myprime is echter niet bij alle Ziggo abonnementen inbegrepen, maar ook al zit het niet in jouw abonnement, dan kan je er altijd nog een los abonnement op nemen, zodat ook jij van deze uitstekende videodienst gebruik kunt maken.

Overigens kan je natuurlijk ook een dergelijke dienst bij een andere aanbieder afsluiten, zoals bijvoorbeeld via Internet, alleen dan mis je wel een belangrijk onderdeel van het alles in 1 pakket.

Ga je dan weer een ander abonnement afsluiten, dan kost dat vaak meer, en kan bij storingen erg lastig zijn.

Ons advies is dan ook, sluit als je Ziggo hebt, in ieder geval Myprime er bij af. En natuurlijk heeft niet alleen Ziggo iets dergelijks, want de meeste aanbieders in Nederland, van internet, bellen en televisie, kunnen wel een dergelijke dienst aabieden, waarbij je video’s op afroep kunt starten.

Bij veel abonnementen zit dit standaard inbegrepen.

Een video op afroep kunnen starten, of dat nu één aflevering is van jouw favoriete serie, een compleet seizoen, of een film, is natuurlijk heerlijk.

Kijken wanneer jij dat wilt, lekker vanuit jouw luie stoel.

Mocht jouw alles in 1 pakket nog niet een dergelijke dienst aanbieden, of je hebt nog geen alles in 1 pakket, kijk dan gauw bij onze aanbiedingen, kies het best bij jouw passende pakket, en sluit het snel via ons af.

Dan kan jij ook kijken wanneer jij dat wilt.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op