Blog

13 april verandert UPC in Ziggo

07 april 2015 / Algemeen / Door Anthonie

De laatste weken is UPC bezig om haar klanten via een persoonlijke brief te informeren over de fusie met Ziggo. Zo laten ze weten dat beide bedrijven op 13 april onder de naam Ziggo verder zullen gaan. Verder wordt er in de brief enkele praktische zaken besproken, dan moet je vooral denken over de bereikbaarheid van de klantenservice via social media en telefoon.

Daarnaast wordt ook alles over de facturering besproken in de brief. Wat een beetje vreemd is dat in de brief precies in de periode komt waarin het zenderaanbod is gewijzigd. Een groot deel van alle klanten wat via het DKTV-abonnement naar digitale tv ondervinden dan ook veel problemen met het vinden van het juiste kanaal. Echter bespreken ze in de brief dat UPC-klanten zich geen zorgen hoeven te maken, omdat er niets zal wijzigen.

Het Britse mediabedrijf Liberty Global heeft eind vorig jaar laten weten dat het Ziggo heeft overgenomen en dat het UPC en Ziggo gaat fuseren. De afgelopen maanden zijn beide kabelnetwerken samengevoegd en gekoppeld met elkaar en zullen beide kabelbedrijven onder de naam Ziggo verder gaan.

 

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op